Jaguar extinde garanția mașinilor de la 3 la 5 ani

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto
Jaguar extinde garanția mașinilor de la 3 la 5 ani

Jaguar extinde garanția, de la trei la de cinci ani, pentru întreaga gamă de autoturisme, inclusiv pentru modelul complet electric Jaguar I-PACE și toate modelele electrice mild sau plug-in hybrid.

Jaguar a decis să mărească perioada standard de garanție, ridicând-o la cinci ani. În acest fel, devine primul producător de automobile de lux care trece peste pragul de trei ani al industriei.

Ce implică garanția?

Timp de cinci ani sau în intervalul a 150.000 km. Producătorul va remedia gratuit orice defect de fabricație, în condițiile în care intră în termenii de garanție. Toate modelele din gamă vor fi acoperite, fie că vorbim de electrice sau mașini hibrid.

Pe lângă asta, clienții au la dispoziție și InControl Remote. Acesta este un sistem care optimizează asistența pentru defecțiuni și include apeluri de urgență automate. Pe lângă acestea, are capacitatea de a interacționa de la distanță cu vehiculul de oriunde.

Garanția completă Jaguar vine cu avantaje atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice. Noul beneficiu oferă transparență în ceea ce privește costurile de service și de funcționare.

„Garanția extinsă pentru autoturisme noi arată încrederea în calitatea și fiabilitatea Jaguar și are potențialul de a spori valoarea reziduală a modelelor Jaguar cu până la 2%”, a spus Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting în cadrul Autovista Group. De asemenea, Autovista Group consideră că extinderea garanției este un beneficiu pentru clienți, oferind „o mai mare certitudine a costurilor și predictibilitate prin reducerea costurilor după achiziția unui autoturism, deoarece toate componentele, sau cel puțin majoritatea, sunt acoperite de garanție”.

„Odată cu introducerea unei noi garanții de 5 ani pentru Jaguar în Europa, demonstrăm în continuare angajamentul nostru față de calitatea și fiabilitatea produselor noastre și ne concentrăm pe excelența serviciilor pentru clienți. Viziunea noastră viitoare asupra luxului modern este în întregime centrată pe client, iar acest lucru ar trebui să însemne liniște pentru oricine ia în considerare achiziționarea unui model Jaguar”, a declarat Dmitry Kolchanov, Director Regional Jaguar Land Rover Europa.

Jaguar preconizează un impact pozitiv al noii garanții de cinci ani asupra valorii reziduale a fiecărui vehicul din gamă. Este o veste bună pentru clienți. Valorile reziduale ridicate se traduc în cele din urmă în rate de leasing lunare mai mici.

 

 


Sursa foto: Jaguar


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. citește mai mult

Comentarii
Inchide