Japonezii vor să lovească în Sandero Stepway cu Toyota Etios Cross

Autor: Oraan Mărculescu 19 nov. 2013 Știri auto

Răspunsul dat Loganului de către cei de la Toyota se numeşte Etios, model care, însă, nu se vinde pe pieţele unde este comercializată Dacia Logan.

Însă Etios concurează Renault Logan pe pieţe precum India, Rusia sau Brazilia. În acest ultim caz, japonezii s-au gândit la o nouă variantă a modelului lor low-cost, în stil pseudo-crossover: Etios Cross. Adică, fără dubii, un rival pentru Sandero Stepway.

Faţă de un Etios normal, varianta Etios Cross plusează cu un look temerar: spoilerul frontal are un bull-bar aparent, partea inferioară laterală este garnisită cu bosaje şi ornamente de protecţie din plastic negru, iar pe acoperiş şi-au făcut apariţia bare de amarare finisate în argintiu.

Exteriorul se mai caracterizează printr-o gardă la sol uşor înălţată, precum şi printr-un set nou de jante. În interior doar tapiţeria scaunelor este diferită, fiind mai rezistentă la murdărire şi mai uşor de curăţat. Motorizarea rămâne aceeaşi: un 1,5 litri pe benzină, de 96 CP.

Preţul maşinii porneşte în Brazilia de la 45.690 R$, ceea ce înseamnă doar puţin mai mult decât cere Renault pe cel mai ieftin Sandero Stepway – 44.340 R$ (în condiţiile în care noul Sandero Stepway încă nu se vinde în America Latină).

Cum vi se pare:

MERITĂ MAI MULT TOYOTA ETIOS CROSS FAŢĂ DE SANDERO STEPWAY?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide