Jeep Avenger, mașina anului în Europa, a înregistrat 40.000 de comenzi

Autor: Promotor 01 oct. 2023 Știri auto

Noul Jeep Avenger a ajuns la cota a 40.000 de comenzi în Europa. Primul model electric al producătorului american pare că se bucură de un start promițător.

Jeep Avenger complet electric înregistrează peste 40.000 de comenzi în Europa de la lansare. Vânzările modelului Avenger iau avânt în ultimele trei luni, datorită începerii livrărilor pe mai multe piețe europene.

Pe fondul vânzărilor modelului Avenger în perioada ianuarie-august a acestui an, vânzările mărcii Jeep în cadrul segmentului de SUV-uri de clasă mică au crescut cu 33,5% față de anul trecut, determinată de creșterea vânzărilor cu aproape 60%, față de creșterea segmentului +12,8%. În ultimele trei luni, prima livrare a modelului Jeep Avenger pe mai multe piețe a contribuit la creșterea vânzărilor mărcii în acest segment.

Peste 40 % din comenzile confirmate de clienți pentru modelul Avenger sunt pentru versiunea complet electrică, o dovadă a interesului tot mai ridicat al clienților pentru mașinile cu propulsie 100% electrică.

Jeep Avenger, primul model electric Jeep, se bucură de peste 40.000 de comenzi în Europa

„Jeep Avenger a fost proiectat pentru a se potrivi perfect nevoilor clienților din Europa, iar acest lucru este dovedit de rezultatele impresionante pe care Avenger le obține în toată Europa. Succesul înregistrat de Jeep Avenger este completat de avântul deosebit al vânzărilor modelului Jeep Renegade, în creștere de la an la an, demonstrând că cele două vehicule se completează reciproc, oferind două alternative de produse complet diferite, eco-friendly și atractive pe piața extrem de competitivă a B-SUV-urilor”, a declarat Eric Laforge, directorul mărcii Jeep în Europa.

Jeep Avenger oferă până la 400 de kilometri de autonomie în forma sa complet electrică. Primul model complet al producătorului american este pus în mișcare de un motor electric montat pe puntea față, unitate care produce 156 CP. În plus, designul modern, dar care nu lasă loc de dubiu că este un Jeep, pare să prindă la public.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep



Comentarii
Inchide