Jeep Avenger primește o mini-serie pe YouTube. Când va ajunge la vânzare și în România – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 09 ian. 2023 Știri auto

Jeep Avenger și-a încheiat călătoria prin Munții Dolomiți. Primul SUV electric al producătorului american primește o mini-serie pe YouTube.

Călătoria lui Jeep Avenger prin munții Dolomiți a luat sfârșit. Aceasta poate fi văzută în seria digitală dedicată noului Jeep Avenger. „Concentrated Freedom” este o serie care se concentrează pe prezentarea primului SUV Jeep complet electric.

Artistul și modelul francez Nicolas Simões se alătură lui Rabea Schif în ultima oprire a călătoriei. Pasionat de călătorii și fotografie, Nicolas va prezenta publicului capacitățile noului SUV. Drumurile din Dolomiți devin terenul propice pentru testarea unora dintre modurile de rulare ale modelului Jeep Avenger. Acestea includ, pe lângă Mud, Sand, Snow, și modurile Normal pentru condusul de zi cu zi și Sport. Noul Avenger este primul vehicul Jeep cu tracțiune față echipat standard cu Selec-Terrain și Hill Descent Control. Combinate cu garda la sol de 20 de centimetri, unghiul de atac de 20 de grade și unghiul de degajare de 32 de grade, ar trebuie să facă din noul Avenger un vehicul destul de capabil în teren accidentat.

Când va fi disponibil și în România?

Ediția de lansare Avenger „1st Edition” va ajunge și în țara noastră începând cu primăvara acestui an.

Mașina vine echipată cu blocuri optice full LED față și spate, iluminare ambientală, conducere autonomă de nivel doi, sistem de infotainment cu ecran de 10,25 inch, tablou de bord complet digital de 10,25 inch compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, dar și încărcare wireless pentru smartphone-uri. Noul model va veni cu o caroserie vopsită în două culori și jante din aliaj de 18 inch.

Clienții vor primi, printre altele, și climatizare automată, hayon electric cu funcție handsfree, sistem de avertizare pentru unghiul mort al oglinzilor retrovizoare, fază lungă automată, oglinzi laterale cu închidere electronică și încălzite, senzori de parcare la 360 de grade cu cameră de marșarier.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide