Jeep Gladiator primește o nouă culoare electrizantă

Autor: Ionuț Vîlciu 11 aug. 2022 Știri auto
Jeep Gladiator primește o nouă culoare electrizantă

Jeep Gladiator primește o nouă nuanță de vopsea pentru caroserie. Aceasta este un galben aprins care e gata să fure privirile participanților la trafic și nu numai.

Sub tutela grupului Stellantis există multe mărci auto interesante. Avem mărci precum Fiat, Citroen, Dodge sau Jeep, aici de față. Cu toate acestea, există puține branduri auto în industrie, nu doar în grupul Stellantis, care să ofere o paletă de culori atât de îndrăzneață așa cum sunt cele de la Dodge și Jeep. Modelul Gladiator a primit acum încă o adiție la acea paletă curajoasă de nuanțe ale caroseriei.

Este vorba de noua vopsea, care este intitulată High Velocity Yellow, o nuanță foarte aprinsă de galben, care este disponibilă și pe modelul Wrangler. Jeep spune despre această nouă culoare că „aduce raze de soare” gamei sale. Destul de evident de ce compania americană spune asta. Nuanța este foarte vibrantă, fiind o combinație de galben cu tente de verde, ceea ce o face foarte distinctivă. Într-o lume plină de alb, gri și negru este greu să ratezi această nuanță de galben.

Jeep Gladiator nu trece neobservat cu culorile sale

Din punct de vedere al prețului, culoarea nu este una atât de scumpă. High Velocity costă doar 380 de euro și este disponibilă pe toate nivelurile de echipare. Astfel, toate cele patru echipări, Sport, Overland, Rubicon și Mojave, vor beneficia de noua culoare. Printre alte culori disponibile pe Jeep Gladiator se numără și Firecracker Red, Hydro Blue, Sarge Green, Silver Zynith, Sting-Gray, Granite Crystal, Black și Bright White.

„De când Jeep Gladiator a sosit ca model pentru anul 2020, personalizarea a reprezentat o parte importantă a identității sale”, a declarat Jim Morrison, vicepreședinte senior și șeful brandului Jeep America de Nord.

„Ca răspuns la solicitările clienților, High Velocity este cel mai recent exemplu de altă nuanță îndrăzneață care întărește personalitatea entuziastă a comunității noastre loiale și avide Jeep”, a mai adăugat Morrison.

Sursa: Stellantis

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stellantis


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide