Jeep: Un nou spot publicitar prezentat cu ocazia Super Bowl – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 feb. 2023 Știri auto

Cu ocazia evenimentului Super Bowl desfășurat în SUA, Jeep a lansat un nou spot publicitar, în care au apărut Jeep Wrangler 4xe și Grand Cherokee 4xe.

Clipul publicitar de un minut intitulat „Electric Boogie” a fost difuzat la Super Bowl și celebrează extinderea mărcii și a gamei de vehicule electrificate. Reclama, care a debutat în ziua Big Game, prezintă modelele hibride electrice plug-in ale mărcii: Jeep Wrangler 4xe și Grand Cherokee 4xe. Acestea au fost acompaniate de specii din tot regnul animal care dansează pe noua melodie „Electric Boogie”.

Marca Jeep a filmat-o pe artista Marcia Griffiths înregistrând melodia într-un studio de muzică jamaican alături de producătorul dancehall/reggae Shaggy.

„Această nouă campanie prezintă portofoliul nostru global de electrificare 4xe prin captarea și sărbătorirea spiritului distractiv al mărcii Jeep”, a declarat Christian Meunier, CEO al mărcii Jeep.

„Am adus „Electric Boogie” în viitor cu noua noastră generație de modele electrificate 4xe pentru a inspira clienții noștri și o nouă generație de ascultători printr-un cântec și un dans care întruchipează aventura, spiritul și pasiunea pe care clienții noștri le dețin pentru marca Jeep”, a declarat Olivier Francois, Global Chief Marketing Officer, Stellantis.

Spotul publicitar Jeep aduce mașini și animale diverse

Shaggy a spus: „Sunt onorat că am ocazia să produc o versiune nouă și actualizată a acestui cântec iconic. Am crescut auzind des „Electric Boogie”; a fost preferatul familiei în casa mea. Versiunea interpretată de încă o legendă, Marcia Griffiths și remixată de Miami Sound Machine a devenit un hit la nivel mondial.

„De-a lungul anilor, am devenit prieten apropiat cu Marcia, așa că am fost foarte încântat când marca Jeep mi-a cerut să refac o versiune actualizată din 2023 a acestui clasic pentru noua lor campanie. Scopul nostru colectiv a fost să punem în centrul atenției Marcia și vocea ei remarcabilă, surprinzând în același timp cultura autentică pe care o reprezintă cântecul. Incluzând, de asemenea, vocile talentate a trei artiști emergenți, Amber Lee, Jamila și Moyann, care complimentează vocea emblematică originală a Marciei, iar rezultatul se simte distractiv, proaspăt și energic”, a mai adăugat el.

Brandul Jeep i-a adus pe Griffiths împreună cu artistul și producătorul de reggae jamaican Shaggy, pentru a crea o versiune modernizată a cântecului pentru a sărbători patruzeci de ani de la lansarea sa inițială. Pe piesă sunt, de asemenea, prezentate trei artiste de reggae jamaican, Amber Lee și Jamila Falak și Moyann, pentru care Griffiths le va servi drept „mentor”.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=6It2PrOVs0A

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide