Un Jeep Wrangler a fost găsit abandonat pe munte

Autor: David Andrei 24 sept. 2020 Știri auto

Un Jeep Wrangler a fost găsit abandonat pe munte. Acesta blochează o cărare aleasă de obicei de cei care aleg să meargă cu bicicletele la altitudine.

GALERIE FOTO

Imaginile arată un Jeep Wrangler blocat pe o coastă de munte. Off-roader-ul pare să fie abandonat acolo. Fotografiile au apărut pe un grup de Facebook și a fost preluat de sute de utilizatori ai rețelei de socializare. Acestea arată un Wrangler cu patru portiere, înțepenit într-o poziție nefirească, pe o coastă de munte în San Bernardino, California. Mașina pare să fie, pur și simplu, suspendată acolo.

Presa americană susține că cel mai probabil, șoferul a vrut să aibă parte de o aventură în off-road, dar fie a supraestimat abilitățile vehiculului său în afara asfaltului, fie a greșit traseul. Așa cum se poate observa în imagini, această rută nu este nici pe departe una pentru vehicule cu patru roti, ci pentru cei care se deplasează pe două roti sau pentru cei care aleg să-l parcurgă pe jos.

Jeep Wrangler abandonat pe munte, proprietar dispărut fără urmă

Este bizar modul în care mașina a rămas practic suspendată acolo. Niciun astfel de incident nu a fost raportat autorităților până la această oră. Dar după ce imaginile au devenit virale în mediul online, cel mai probabil o echipă specializată va recupera Jeep-ul de pe munte. Nu va fi însă, o misiune ușoară.

GALERIE FOTO

Pentru a nu face și mai mult rău off-roader-ului care probabil, a suferit deja avarii, acesta ar trebui ridicată de acolo și nu tractată, așa cum se procedează, în mod obișnuit, cu vehiculele care rămân blocate pe terenuri grele. Greu de crezut însă, că o companie de tractare deține un elicopter.

Cel care a dus mașina acolo se va alege, cu siguranță, și cu o amendă consistentă. Acea zonă nu este deschisă circulației autovehiculelor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide