Toți jucătorii de baschet de la FC Bayern au primit mașini 100% electrice

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2021 Știri auto

Audi și FC Bayern încurajează în continuare electrificarea clubului sportiv ce are cel mai mare număr de membri din lume. Jucătorii și oficialii echipei FC Bayern Basketball conduc acum e-tron , Q4 e-tron și Q5 TFSI e, ca automobile de firmă.

La livrarea oficială ce a avut loc în 19 octombrie în fața Audi Dome din München, baschetbaliștii au avut ocazia de a se familiariza cu noile lor automobile electrice.

Audi le-a predat celor de la FC Bayern Basketball noile lor automobile e-tron, Q4 e-tron și Q5 TFSI e

Jucătorii și antrenorii echipei de baschet FC Bayern München și-au preluat automobilele la Audi Dome. Jucătorii echipei condus în sezonul 2020/2021 fie un Audi e-tron sau un Audi Q4 e-tron. Directorul FC Bayern Basketball, Marko Pešić și antrenorul principal Andrea Trinchieri conduc acum fiecare câte un hibrid plug-in Audi Q5 TFSI e.

„Noile automobile Audi sunt incredibil de dinamice, îmi face foarte mare plăcere să le conduc,” a declarat Nihad Djedovic, căpitanul echipei bavareze. Marca cu cele patru inele este încă din 2011 partener principal și partener auto al echipei ce a câștigat deja de cinci ori campionatul Germaniei.

A fost pusă în funcțiune și infrastructura de încărcare asigurată de sponsorul principal BayWa

Alături de fotografii și interviuri, a fost organizată și o prezentare a infrastructurii de încărcare. „Electrificarea coerentă a flotei și Audi Dome reprezintă următorul pas în parteneriatul nostru de succes cu FC Bayern Basketball. Vom continua să oferim și pe viitor împreună experiențe atractive pentru jucători, antrenori și pentru fani deopotrivă, inclusiv pe teren,” a declarat Link. În discursul său de bun-venit, Fischer i-a mulțumit partenerului principal Audi, spunând: „Credem că faptul că echipa noastră a fost dotată pentru prima dată cu modelele Audi electrice reprezintă un semn extraordinar în acest vremuri, în care sustenabilitatea trebuie să fie un obiectiv esențial pentru noi toți.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide