Jucătorii echipei AC Milan au primit mașini de la BMW

Autor: Ionuț Vîlciu 05 oct. 2022 Știri auto

Jucătorii echipei AC Milan au primit mașini de la BMW. Printre modele se numără și SUV-ul electric iX.

Centrul de Antrenament Milanello a găzduit un eveniment special între AC Milan și BMW Italia, Partenerul Auto al Rossonerilor. O flotă de 25 de mașini diferite marca BMW a fost aliniată pe teren, gata să fie predată jucătorilor. Massimiliano Di Silvestre, Managing Director BMW Italia, a predat simbolic mașinile căpitanului echipei Davide Calabria și restului echipei lui Stefano Pioli.

„Întotdeauna spunem că BMW Group este diferit de ceilalți pentru că avem un obiectiv foarte ambițios: existăm pentru a mișca corpul, inima și mintea. Și suntem astăzi aici cu voi pentru că am împărtășit această ambiție în ultimii doi ani, prin produsele noastre extraordinare (cum ar fi noul BMW XM pe care îl vedeți în exclusivitate astăzi) care întruchipează viziunea noastră asupra mobilității viitorului și pe tine prin emoțiile pe care jocul de fotbal le poate exprima la cel mai înalt nivel”, a spus Di Silvestre.

Evenimentul AC Milan a fost prima ieșire pentru noul BMW XM

Printre selecția de mașini a fost noul BMW XM, vedeta evenimentului și cea mai recentă mașină produsă și prezentată de producătorul german. Au fost expuse și celelalte mașini alese de jucători, printre care se numără BMW X5, BMW X6 și BMW iX.

Noul BMW XM a fost recent lansat. Cu această ocazie are parte de primul său eveniment la care este prezent. SUV-ul M are un sistem hibrid capabil să livreze 653 de cai putere și 800 Nm cuplu. Va exista o versiune și mai puternică, numită Label Red.

Printre cei care au primit un set de chei s-a numărat și Olivier Giroud. Atacantul francez a declarat: „Cheile de la mașină sunt mereu cu mine! Sunt un mare fan al mașinilor sport: îmi place vuietul motorului, îmi dă adrenalină. Pot avea aceeași senzație ca atunci când marchez un gol în fața fanilor noștri. Nu merg prea repede, dar când pot, îmi place foarte mult să conduc și BMW este mașina perfectă pentru a urca la volan într-un mod confortabil și dinamic. Sunt fericit că am ales BMW iX, care îmbină performanța excelentă cu respectul pentru mediu”.

Sursa: AC Milan

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AC Milan


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide