Jucătorii echipei de fotbal Juventus FC vor conduce noua generație de Jeep Grand Cherokee

Autor: Ionuț Vîlciu 26 mai 2023 Știri auto

Echipa de fotbal Juventus FC a primit o flotă de noi modele Jeep Grand Cherokee. Jucătorii echipei italiene vor conduce noua generație de Jeep Grand Cherokee.

Pe stadionul Allianz din Torino, alături de Eric Laforge, șeful mărcii Jeep Europa, și Novella Varzi, Country Manager al mărcii Jeep în Italia, a fost livrată flota de Jeep Grand Cherokee 4xe pentru jucătorii și personalul Juventus.

Noua generație de Jeep Grand Cherokee a ajuns și în Europa, fiind disponibilă mai întâi în America de Nord. SUV-ul american poate fi comandat pe bătrânul continent doar în versiunea 4xe. Noul Jeep Grand Cherokee 4xe combină un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri, două motoare electrice și transmisia automată TorqueFlite cu 8 trepte. Rezultatul constă într- o putere de 380 CP și un cuplu de 637 Nm. Pachetul de baterii de 400 de volți este realizat din 96 de celule litiu-ion și asigură o autonomie combinată complet electrică de până la 48 km, care devine 51 km în regim urban, și o autonomie totală de până la 700 de kilometri.

Jucătorii echipei Juventus FC au primit noile Jeep Grand Cherokee

„Jeep și Juventus se potrivesc perfect, combinând o marcă emblematică precum Jeep și o echipă legendară precum Juventus. O potrivire de succese care întruchipează pe deplin valorile mărcii Jeep: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune. Sunt mândru că pot să le livrez jucătorilor de la Juventus noul Jeep Grand Cherokee 4xe, un model iconic care se remarcă în categoria „SUV-urilor full size” ca fiind întruchiparea rafinamentului și a tehnologiei, combinate cu un echilibru perfect între dinamica pe șosea și capacitățile off-road. Iar odată cu lansarea modelului 4xe, versiunea noastră exclusivă de electrificare 4×4, noul Grand Cherokee sporește capacitățile legendare de off-road și ADN-ul unic al Jeep”, a declarat Eric Laforge.

Parteneriatul dintre Jeep și Juventus a început acum 10 ani, în sezonul 2012-2013. Acesta a dus la cucerirea a 18 titluri în Liga, Coppa Italia și Supercoppa Italiana.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide