Jurnaliștii What Car? au acordat modelului Jeep Wrangle Rubicon titlul de „Cel mai bun SUV de familie pentru off-road”

Autor: Ionuț Vîlciu 24 ian. 2024 Știri auto
Jurnaliștii What Car? au acordat modelului Jeep Wrangle Rubicon titlul de „Cel mai bun SUV de familie pentru off-road”

Jeep Wrangler Rubicon a câștigat premiul What Car? Car of the Year pentru cel mai bun SUV de familie pentru off-road.

Jeep Wrangler este unul dintre cele mai importante nume din segmentul mașinilor create pentru a merge în teren accidentat, modelul având o istorie lungă ce datează încă de la originalul Willys Jeep.

SUV-ul Jeep Wrangler Rubicon a triumfat la categoria „Cel mai bun SUV de familie pentru off-road” la ediția 2024 a premiilor What Car? Car of the Year.

Jeep Wrangler Rubicon a fost foarte apreciat pentru capacitatea sa de a menține reputația de off-road a mărcii, depășindu-și cu ușurință rivalii.

„În timp ce anumite mărci își pierd pedigree-ul în timp, Wrangler Rubicon arată că off-roading-ul este încă elementul esențial al mărcii Jeep”, a declarat Steve Huntingford, editor la What Car? Magazine.

Jeep Wrangler a fost premiat de revista What Car?

Unul dintre cele mai prestigioase premii auto din Marea Britanie este oferit de What Car? care este renumită pentru recenziile sale auto. Pe parcursul anului, experții de la What Car? testează sute de mașini, alegând cele mai bune vehicule din fiecare categorie la sfârșitul celor 12 luni.

Jeep Wrangler Rubicon se numără printre cele mai capabile vehicule produse de compania americană, fiind unul dintre modelele cu istorie în segmentul off-road. Datorită construcție pe șasiu separat de caroserie, cu punți rigide și diferențiale blocabile, mașina oferă performanțe bune în teren încă din forma sa stoc. De asemenea, Wrangler are o bază mare de fani, oameni ce își modifică mașinile pentru a fi mai capabile în teren.

Wrangler a primit inclusiv o versiune plug-in hybrid, cunoscută drept 4xe, fiind o combinație dintre tehnica oldschool și tehnologia modernă, pentru cei ce doresc o astfel de configurație cu care să poată parcurge distanțe relativ scurte în regim pur electric.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide