Kia Sorento a fost desemnat ”Large SUV of the Year” (SUV-ul de clasă mare al anului 2021)

Autor: Marius Vişan acum 4 zile MASINI NOI

Noul Sorento, SUV-ul ”navă amiral” al Kia, a fost desemnat ”Large SUV of the Year” (SUV-ul de clasă mare al anului) la premiile 2021 What Car? Car of the Year Awards.

În fața unei competiții din categoria SUV-urilor de clasă mare, comisia de jurizare a publicației What Car? a ales Sorento pentru economia sa impresionantă de combustibil, ținuta de drum, nivelurile ridicate ale specificațiilor standard și calitatea excepțională a fabricației.

Varianta aleasă de comisia de jurizare a publicației What Car? a fost 1.6 T-GDi Hybrid cu specificația ”2” din Marea Britanie, cu pachetul complet de dotări standard, cum ar fi camera video pentru marșarier, sistemul inteligent de asistență pentru limitarea vitezei și sistemul de asistare a evitării coliziunii frontale cu pietonii, bicicliștii și în intersecții (FCA – FORWARD COLLISION-AVOIDANCE ASSIST).

Comentând despre victoria modelului Sorento, Steve Huntingford, editor al publicației What Car? a spus: ”Tehnologia hibridă a modelului Sorento combină o economie bună de combustibil înregistrată în traficul real cu emisii de CO2 relativ reduse, în timp ce rularea este confortabilă și direcția precisă. Remarcați interiorul frumos realizat și bine echipat, poziția de condus înaltă, confortabilă și garanția de neegalat de șapte ani oferită de Kia. Sorento este un automobil versatil remarcabil.”

”Sorento este un automobil versatil remarcabil”

Noul Sorento este comercializat în Europa de puțină vreme, dar s-a consolidat deja ca un produs emblematic în gama Kia, după ce a câștigat și ”Mașina anului” la premiile Carbuyer 2021 din Marea Britanie.

Noua gamă Sorento este disponibilă în întreaga rețea de dealeri Kia din Europa, cu sisteme de propulsie ce includ variantele hybrid, diesel și plug-in hybrid (în funcție de piața de comercializare). Toate modelele sunt vândute în Europa, cu o garanția unică de șapte ani, 150.000 de kilometri oferită de Kia.

Intră în Galeria Foto


Sursa foto: KIA


Comentarii
Inchide