Lada Niva Travel are un preț care face Duster să pară scump

Autor: David Andrei 29 ian. 2021 Știri auto

Lada Niva Travel are un preț care face Dacia Duster să pară scumpă. Rușii au anunțat că au deschis listele pentru comenzi.

GALERIE FOTO

Lada se așteaptă ca ediția specială Niva Travel să asigure cifre de vânzări extrem de bune la sfârșitul acestui an. Rușii s-au grăbit să deschidă lista de comenzi pentru noua versiune și mizează pe prețurile imbatabile în segment. Nici chiar Duster, cel mai accesibil SUV de pe piața europeană, nu poate ține pasul.

În Rusia, Duster se comercializează cu logo Renault și are un preț de pornire de 912.000 de ruble, echivalentul a 9.909 euro. Dar Lada vine cu un as în mânecă.

SUV-ul rusesc va fi disponibil cu cinci linii de echipare. Versiunea de bază, Classic, va porni de la 747.900 de ruble, adică 8.126 euro. Această versiune are un singur airbag la bord, cel pentru șofer, nu are închidere centralizată, dar are geamuri față electrice și oglinzi încălzite.

Mai sus în gamă regăsim Lada Niva Travel Comfort, care începe de la 804.990 ruble, adică 8.745 euro. Aceasta vine cu aer condiționat, scaune față încălzite și închidere din telecomandă.

O versiune dedicată aventurilor în afara asfaltului, care poartă denumirea Comfort Off-road, pleacă de la 844.900 de ruble (9.180 de euro). Aceasta are protecții din plastic de culoare neagră pe aripi, bare pe acoperiș și jante din aliaj de 16 inci cu anvelope pentru off-road.

Abia echipările de top ale noii Lada Niva Travel pot concura cu Duster

Cei care vor mai mult pot alege Luxe pentru 890.900 de ruble (9.680 euro) sau Luxe Off-road pentru 905.900 ruble (9.842 de euro). Vor primi două airbag-uri, senzori de parcare, cameră de marșarier, un ecran tactil și parbriz încălzit.

În ceea ce privește prețul, abia versiunea de top poate concura cu versiunea de bază din gama Duster.

Cei care vor să rezerva noua Lada Niva Travel trebuie să achite o taxă de de rezervare de 10.000 de ruble, adică 109 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide