Lada ruptă în două într-un accident. Martorii făceau live pe rețelele de socializare în loc să ajute

Autor: David Andrei 03 aug. 2020 Știri auto

O Lada s-a rupt în două într-un accident care a avut loc pe o șosea din Ungaria. În loc să intervină pentru a-i ajuta pe cei implicați, martorii filmau sau transmiteau live pe rețelele de socializare.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe șoseaua care face legătura dintre două sate din Ungaria. O Lada din anii ’80 și un Fiat Punto s-au ciocnit violent. Modelul rusesc s-a rupt în două. Bucăți din mașină s-au împrăștiat pe o rază de zeci de metri. Acoperișul și parbrizul s-au desprins odată cu partea posterioară. Portierele de pe partea dreaptă au rămas alături de capotă și de puntea față.  Cele de pe partea stângă au ajuns pe asfalt.

Șoferul, în stare de șoc, dar cu răni minore

Paradoxal, scaunul șoferului a rămas la locul lui. La fel și șoferul, care purta centura de siguranță. Acesta era conștient, dar se afla în stare de șoc.

Alți participanți la trafic au oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat și au început să se amuze când au văzut mașina ruptă în două. Aceștia au filmat și au transmis live pe Facebook. Filmări de la locul accidentului au ajuns și pe TikTok și Instagram. Niciunul nu a încercat să-l scoată pe șofer dintre fiarele contorsionate.

Și Fiat-ul a suferit avarii majore, ajungând în șanțul de pe marginea drumului. “Ieși odată de acolo, ce mai stai?”, se aude, la un moment dat pe una dintre filmările publicate pe rețelele de socializare, scrie presa locală.

Mai multe ambulanțe și-au făcut apariția la locul accidentului și i-au transportat pe răniți la spital pentru investigații suplimentare. Aceștia nu au suferit vătămări care le poate pune viața în pericol.

Autoritățile maghiare avertizează că a încerca să obții imagini care să devină virale și a interveni pentru a ajuta poate face diferența dintre viață și moarte în cazul unui accident.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide