Lamborghini dezvăluie primele fotografii cu interiorul succesorului lui Aventador

Autor: Adrian Somai 21 mart. 2023 Știri auto

Lamborghini a prezentat primele fotografii cu interiorul lui LB744, așa cum este cunoscut în mod oficial succesorul lui Aventador. Ne aflăm, așadar, într-o campania continuă de promovare a noului model, constructorul publicând anterior și mai multe imagini cu exteriorul și cu motorul acestuia. Putem remarca și o serie de surprize prin intermediul acestor imagini. Spre exemplu, se observa că noul model va beneficia de nu mai puțin de șapte moduri de rulare.

Indreptându-ne atenția către instrumentarul digital prezentat în aceste fotografii, observăm că acesta își schimbă aspectul în funcție de modul de condus selectat de către șofer. Așa cum spuneam și mai devreme, potrivit Motor1, noul model va avea șapte moduri de rulare: Recharge, Hybrid, Performance, Citta, Strada, Sport și Corsa. Modul de rulare va putea fi selectat prin intermediul a două butoane rotative amplasate pe volan.

Puterea motorului este limitată în funcție de modul de rulare

Puterea motorului este limitată în funcție de modul de rulare selectat. Astfel, dacă este ales modul Recharge, motorul V12 va rula timp de șase minute pentru a reîncărca bateria de 3.8 kWh cu care este echipată mașina. Sigur, bateria poate fi încărcată și prin alte metode, precum prin sistemul de frânare regenerativă sau la o stație de încărcare.

Citta este modul de rulare destinat condusului în mediul urban. Atunci când este selectat, puterea mostorului va fi limitată la numai 180 de cai. Totodată, Lamborghini mai precizează că în acest caz suspensia, frânele și cutia de viteze vor fi calibrate astfel încât să ofere un nivel maxim de confort.

Cei ce își doresc mai multă aventură la volanul viitorului succesor al lui Aventador vor avea la dispoziție modul de rulare Strada, destinat performanței. Acest mod de rulare limitează puterea unității de motorizare la “numai” 874 de cai. Dacă nu este de ajuns, există modul de rulare Sport, care aduce încă un plus de 20 de cai. În cele din urmă, modul de rulare Corsa va face ca cei toți peste 1.000 de cai ai hypercar-ului să fie disponibili.

Șoferii vor putea dezactiva sistemul de control al stabilității, potrivit constructorului italian. În plus, există 13 setări diferite care pot fi configurate pentru un comportament cât mai apropiat de stilul de condus al șoferului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide