Lamborghini pregătește o nouă versiune a lui Urus

Autor: Ionuț Vîlciu 19 aug. 2022 Știri auto
Lamborghini pregătește o nouă versiune a lui Urus

Lamborghini lasă de înțeles că o variantă actualizată a lui Urus este pe drum. Încă nu se știe precis dacă nouă versiune a SUV-ului va fi sau nu un model plug-in hybrid.

Lamborghini a confirmat deja că două noi versiuni ale lui Urus vor fi dezvăluite în acest an. Una dintre acestea va fi modelul 2023 Evo facelift. Acesta a stabilit de curând un nou record  la Pikes Peak International Hill Climb. Lamborghini Urus a dărâmat recordul lui Bentley Bentayga.

Probabil că acesta este chiar modelul care se află în acest teaser. Lamborghini a publicat un videoclip pe pagina oficială de Twitter. Videoclipul de 15 secunde nu dezvăluie prea multe. Ne sunt oferite niște cadre dintr-un dormitor care plutește deasupra Pământului și priveliștea din exteriorul unui apartament înalt. Crâmpeie cu noul Urus apar doar de două ori. Primul arată turometrul SUV-ului, în timp ce al doilea arată cum mașina trece printr-un perete.

Lamborghini Urus ar putea deveni hibrid

Dacă Urusul în cauză este într-adevăr modelul Evo, atunci știm că va avea o versiune optimizată a V8-ului dublu turbo de 4,0 litri. Acesta a fost actualizat pentru a produce mai mult de 641 CP și 850 Nm, atât cât are modelul actual. Nu sunt așteptate câștiguri uriașe de putere, deoarece este doar facelift. Cu toate acestea, suntem siguri că clienții vor fi fericiți să simtă ceva mai multă putere sub piciorul drept. De asemenea, este așteptată o serie de schimbări vizuale. Aceasta va include o parte frontală mai simplificată și câteva modificări minore în spate, inclusiv ajustări ale difuzorului.

Cât despre versiunea plug-in hybrid a lui Lamborghini Urus, care se află în dezvoltare, este de așteptat să combine V8-ul cu două turbine de 4,0 litri cu motoare electrice. Astfel, puterea totală ar putea să sară de 800 de cai putere. De asemenea, este așteptat și mod de conducere complet electric.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide