Land Rover extinde gama Defender cu noi ediții și o motorizare V8 pentru modelul 130

Autor: Ionuț Vîlciu 29 apr. 2023 Știri auto

Land Rover extinde gama Defender cu nu mai puțin de trei noi ediții. SUV-ul Defender 130 este acum disponibil și în versiunile Outbound, V8 și County Pack.

Land Rover Defender primește acum trei noi versiuni pentru varianta lungă, cunoscută drept Defender 130. Noul Defender 130 Outbound este disponibil exclusiv în configurație cu 5 locuri și a fost proiectat cu accent cheie pe aventurile în off-road. Caracteristicile notabile ale modelului 130 Outbound includ un spațiu de încărcare aproape plat în spate, cu un volum maxim de până la 2.516 litri, precum și o cabină care este dotată cu covoraș de cauciuc durabil care poate fi pliat peste bara de protecție spate atunci când se încarcă obiecte grele.

Varianta Outbound se adresează oamenilor ce vor să se aventureze în natură

În ceea ce privește exteriorul, varianta Outbound primește un finisaj Shadow Atlas mat pentru barele de protecție și inserția grilei, precum și orificiilor de ventilație laterale de culoare antracit. Land Rover a montat și roți de 20 de inch finisate în negru lucios și oferă roți de 22 de inch finisate în Shadow Atlas mat.

Gama de culori exterioare include vopselele Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey și Eiger Grey, iar panourile spate specifice și ornamentele stâlpilor spate, vopsite în culoarea caroseriei, completează îmbunătățirile exterioare. Pentru clienții care doresc o rezistență superioară împotriva zgârieturilor în teren accidentat, este disponibilă pelicula de protecție satinată.

La interior, clienții pot alege între pielea Windsor luxoasă sau stofa Resist. Ambele variante vin în nuanța Ebony, cu plafon negru Ebony Morzine, ornamente din Robustec și un ornament transversal pentru bord specific modelului Defender, vopsit electrostatic în culoarea negru satinat.

Land Rover Defender 130 primește un propulsor V8

Land Rover a actualizat modelul Defender prin adiția unui propulsor V8 supraalimentat de 5.0 litri la varianta 130. Acest motor produce 500 CP și 610 Nm de cuplu și îi permite puternicului off-roader să atingă 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Defender 130 V8 este oferit exclusiv în Carpathian Grey sau Santorini Black și dispune de patru terminații pentru evacuare, un plafon panoramic, faruri Matrix LED, stopuri cu tentă închisă, geamuri fumurii și jante de 22 de inch finisate în nuanța Satin Dark Grey.

Defender 130 V8 este echipat și cu climatizare pe 4 zone, banchete încălzite pe rândul 3 și locuri ventilate pe rândul 2, plus un sistem audio puternic de la Meridian.

Defender 110 primește un pachet estetic inspirat de modelele clasice

Clienții care doresc o personalizare suplimentară a modelului 110 pot opta pentru noul pachet exterior County. Inspirat de modelul Defender County original, include elemente exterioare specifice într-o interpretare modernă.

Pachetul exterior County este disponibil pentru modelul 110 pentru echipările S, SE și HSE. Cea mai evidentă modificare este reprezentantă de elementele grafice County de pe uși și părțile laterale ale caroseriei, iar pragurile iluminate întâmpină șoferul și pasagerii cu inscripția County specifică. Jantele de 20 inch sunt disponibile în două culori, printre care alb lucios, pentru a completa estetica specifică a acestui pachet exterior.

La interior este disponibilă o gamă diversificată de combinații de culori și materiale, cum ar fi tapițeria din stofă Resist, piele granulată și piele Windsor, toate de culoare neagră Ebony, în timp ce vehiculele de culoare Fuji White și Santorini Black sunt disponibile și cu interior Acorn cu Lunar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide