Land Rover sărbătorește 75 de ani cu o versiune specială pentru Defender

Autor: Ionuț Vîlciu 14 sept. 2022 Știri auto

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de existență, Land Rover celebrează evenimentul cu o versiune specială a noului Defender.

Land Rover lansează o ediție specială pentru noul Defender cu care sărbătorește aniversarea de 75 de ani. Defender primește o culoare specială și detalii exclusive ediției aniversare. Aceasta va fi disponibilă în stilurile de caroserie 90 și 110. Defender 75th Limited Edition are o temă exclusivă de design exterior, cu detalii unice. Modelele sunt vopsite în nuanța Grasmere Green, cu roți și finisaje interioare asortate.

Cu ce vine versiunea aniversară a lui Land Rover Defender?

Ediția aniversară este bazată pe nivelul de echipare HSE. Acest lucru înseamnă că vor fi modele cu specificații înalte și cu multe echipamente care vin în standard. Printre opțiuni se numără o cameră 3D surround, Terrain Response configurabil, sistem audio Meridian, faruri LED matrix și un sistem de infotainment Pivi Pro de 11,4 inch. Se mai adaugă și un head-up display și un încărcător wireless.

Toate modelele create pentru aniversarea de 75 de ani au, de asemenea, un acoperiș pliabil din material textil sau opțiunea unui acoperiș panoramic glisant. La interior sunt dotate cu scaune cu memorie electrică, încălzite și reglabile pe 14 direcții. De ele e vor bucura atât șoferul, cât și pasagerul. Pentru un confort sporit, volanul este încălzit și clima are trei zone individuale. Se poate monta și un cui de remorcare acționabil electric. De asemenea, clienții pot opta pentru anvelopele all-season pentru o capabilitate îmbunătățită în teren accidentat.

Opțiuni de motorizare

Opțiunile de propulsie includ hibridul electric plug-in P400e pe modele 110. Acesta dezvoltă 404 cai putere și propulsează SUV-ul de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde.

De asemenea, se poate alege din opțiunile pe benzină și diesel P400 și D300 Ingenium. Ambele propulsoare utilizează tehnologia mild hybrid pentru a optimiza puterea și economia de combustibil. Prin frânarea regenerativă recuperându-se o parte din energia folosită.

Sursa: Land Rover

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide