Cum a sărbătorit Lewis Hamilton după ce a doborât încă un record deținut de Michael Schumacher?

Autor: Elena Luchian 27 oct. 2020 Știri auto

Lewis Hamilton a doborât încă un record deținut de Michael Schumacher. Cu succesul de la Portimao, pilotul britanic și-a trecut în cont victoria cu numărul 92 în Formula 1, cu una mai mult decât germanul. Cum a sărbătorit?

GALERIE FOTO

Pilotul de la Mercedes-AMG Petronas Motorsport a sărbătorit succesul de la Portimao și recordul de victorii în Formula 1 alături de părinți și de câinele său, Roscoe. Tatăl său, Anthony Hamilton, a fost duminică la cursa din Portugalia. Acesta și-a îmbrățișat fiul imediat după ce acesta a ajuns la boxe.

În urmă cu 30 de ani, planurile erau cu totul altele, a mărturisit tatăl septuplului campion mondial: “Tot ce am vrut pentru el a fost să aibă o slujbă decentă. Toate celelalte sunt un bonus”, a spus acesta.

În fotografiile oficiale de după succes, apare și bulldog-ul Roscoe. Este unul dintre cei doi membri patrupezi care și-au făcut apariția în familia Hamilton. Celălalt, Coco, s-a stins din viață în vara acestui an, în urma unui atac de cord.

În Portugalia, pe circuitul cu o lungime de 4,653 de kilometri de la Portimao, apărut în calendarul sezonului după anularea primelor curse provocată de pandemia de coronavirus, colegul lui Hamilton, Valtteri Bottas, a trecut al doilea linia de sosire. A fost urmat de Max Verstappen de la Red Bull Racing.

Echipa Ferrari a fost nevoită din nou să se mulțumească, în Portugalia, cu un loc 4 obținut de Charles Leclerc, și cu un loc 10 bifat de Sebastian Vettel. Neamțul a fost cu un tur în urma învingătorului Hamilton.

Ce urmează pentru Lewis Hamilton?

Contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes-AMG Petronas expiră la sfârșitul acestui sezon. Negocierile între pilotul britanic și echipa care a câștigat titlul la piloți și la constructori în fiecare an începând cu 2013 sunt în impas.

Hamilton pare să aștepte o decizie a directorului Toto Wolff înainte de a semna prelungirea înțelegerii cu Mercedes-AMG. Și viitorul austriacului, care este și acționar la echipă, este, la această oră, incert.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lewis Hamilton / Mercedes-AMG Petronas Formula One Team



Comentarii
Inchide