Limuzina Mercedes a unui deputat, avariată după ce a alunecat de pe platforma care trebuia să o ducă la service

Autor: David Andrei acum 3 săptămâni Știri

Limuzina Mercedes a unui deputat a fost avariată după ce a alunecat de pe platforma care trebuia să o aducă la service. Un martor a filmat momentul în care operatorul platformei privea surprins rezultatul.

GALERIE FOTO

Este, de fapt, o avarie care se adaugă daunelor suferite deja de mașină. Mercedes-ul Clasa E W211 nu mai pornea după ce căzuse victima inundațiilor care au lovit Chișinăul zilele trecute. Posesorul sedanului german, deputatul Adrian Lebendinschi din Parlamentul Republicii Moldova, apelase la serviciul de ridicare a mașinilor cu probleme de ordin tehnic. Compania urma să-i ducă Mercedes-ul la un service auto pentru diagnoză și reparații.

Angajatul companiei a urcat mașina de culoare argintie pe platformă în lipsa deputatului. Dar bărbatul a manevrat-o cu neglijență și nu și-a luat reperele corecte. Astfel, roțile de pe partea stângă au alunecat de pe platformă, iar mașina a rămas suspendată.

Deputatul va fi despăgubit după ce mașina sa, un Mercedes Clasa E, a fost avariată de operatorul platformei

Un martor, care a crezut că Mercedes-ul este ridicat pentru parcare neregulamentară, a filmat platforma și mașina urcată pe aceasta. În imaginile publicate de acesta pe o rețea de socializare, se poate vedea clar poziția precară în care se află sedanul Clasa E, dar și pragul de pe partea stângă îndoit. Cel care a ridicat autoturismul pe platformă privește rezultatul, surprins și el de ceea ce a făcut (vezi GALERIA FOTO).

“Compania care s-a ocupat de transport va suporta toate cheltuielile dacă a fost ceva defectat în timpul transportului”, a explicat deputatul Adrian Lebendinschi pentru postul local de televiziune TV8.

Și administratorul companiei care oferă servicii de transport posesorilor de autoturisme avariate a confirmat incidentul, dar și faptul că deputatul va fi despăgubit pentru eventualele daune. Acesta a declarat pentru TV8 că, potrivit contractului, toate bunurile transportate sunt asigurate.

VIDEO:

"Magda Tur" SRL, cel care ridică mașinile parcate neregulamentar, achită ZERO % TVA! De ce? 🙄Cine-s oamenii ăștia care au apărut peste noapte și care deja deteriorează automobilele oamenilor? 🤨Da, trebuie de luptat cu cei ce parchează aiurea, dar mai întâi trebuie de creat parcări, inclusiv cu plată, iar amenzile ar fi bine să ajungă în bugetul municipal, nu în buzunare private. Voi ce părere aveți despre această nouă afacere? 🤔

Publicată de Roman Iurievich pe Marţi, 29 septembrie 2020

 

 Comentarii
Inchide