LIVE PROMOTOR: Rolls Royce Wraith impresionează orice milionar

Autor: Oraan Mărculescu 05 mart. 2013 Știri auto

 

Cu Spirit of Ecstasy semeţ fixat deasupra grilei, Rolls Royce Wraith şi-a făcut loc prin grupul select al modelelor de lux prezente la Salonul Auto Geneva 2013. Cu o mamă ca limuzina Ghost şi cu aspiraţii de sportiv, Wraith îţi fură privirea prin forma tăiată a spatelui care strigă în gura mare: viteză!

Nou-venitul Wraith “fură” de la Phantom portierele “suicide” cu deschidere spre spate, care îţi uşurează accesul spre locurile din spate. Însă punctul de atracţia a lui Wraith îl reprezintă evident locurile din faţă. Remarc instantaneu eleganţa şi fineţea pură dată de combinaţia piele-lemn, precum şi poziţia de rege pe care o iei în momentul în care te aşezi pe unul din scaune.

Dacă ridici ochii, observi că plafonul imită cerul înstelat, probabil pentru a-i face pe clienţii locali să uite de vremea capricioasă din Marea Britanie. Dacă vrei să dai piept cu realitatea, Rolls Royce oferă tradiţionala umbrelă amplasată într-un suport special integrat cu stil pe interior, în aripa din faţă. Stilat şi practic, ca pentru un gentleman.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide