Vezi Live Stream Online calificările cursei de Formula 1 din Ungaria

Autor: Elena Luchian 17 iul. 2020 Știri auto
Vezi Live Stream Online calificările cursei de Formula 1 din Ungaria

Marele Circ s-a mutat în Ungaria după două săptămâni petrecute în Austria. Pe Hungaroring, Red Bull încearcă să găsească antidotul pentru dominația Mercedes. Unde poți să vezi live stream online calificările cursei de Formula 1 din Ungaria?

Piloții Mercedes-AMG Petronas Motorsport au câștigat primele două curse din Austria. În prima s-a impus Valtteri Bottas, iar în cea de-a doua, Lewis Hamilton a fost cel care a trecut primul linia de sosire. Cei doi pornesc ca favoriți în cursa din Ungaria, dar ordinea pe grila de start are un cuvânt de spus în deznodământul cursei.

Calificările se pot vedea în live stream online pe site-ul digisport.ro sau pe platform Digi 4k, începând cu ora 16. Grila de start se decide și LookSport Pay Per View, și pe F1 TV.

Ferrari, cursă de totul sau nimic

Debutul de sezon a fost dezastruos pentru Ferrari. Scuderia este pe locul 5 în clasamentul constructorilor cu punctele obținute de Charles Leclerc și Sebastian Vettel în prima cursă. În cea de-a doua, ambii piloți au abandonat după o eroare colosală a monegascului.

Leclerc are 18 puncte în clasamentul general condus de Valtteri Bottas de la Mercedes, în timp ce Vettel se mulțumește cu un singur punct până la această oră. Pilotul german își face deja planuri pentru sezonul următor, când ar putea concura în combinezonul roz al lui Racing Point, dacă echipa, care se va numi Aston Martin de anul viitor, va reuși să rezilieze contractul cu Sergio Perez. Mexicanul însă, a urcat pe podium în Austria și i-a adus echipei mai multe puncte decât fiul șefului Lawrence Stroll, Lance.

Lewis Hamilton aleargă după recordul lui Michael Schumacher

Lewis Hamilton poate egala recordul lui Michael Schumacher la Hungaroring. Septuplul campion mondial și-a trecut în cont opt victorii în Ungaria. Britanicul are patru la activ.

Pentru Hamilton poate fi cursa în care devine lider în clasamentul general. După o victorie și un loc 2, colegul său, finlandezul Valtteri Bottas, se află în frunte, cu un avans de 6 puncte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide