Live Stream Online cursa – Etapa a doua a sezonului de Formula 1

Autor: Promotor 12 iul. 2020 Știri auto

Lewis Hamilton pleacă din pole position în Marele Premiu al Stiriei, cea de-a doua etapă a sezonului de Formula 1. Unde poți vedea cursa live stream online?

GALERIE FOTO

Un nou pole position pentru Lewis Hamilton în Marele Premiu al Stiriei, a doua etapă a sezonului de Formula 1, care are loc tot pe Red Bull Ring. Este al 113-lea pole pentru Mercedes. Drumul până în pole position însă, nu a fost deloc simplu.

Q1 a început cu o întârziere de 45 de minute din cauza furtunii care a lovit Austria. Lewis Hamilton, Max Verstappen și Lando Norris au reușit cei mai buni timp pe un Red Bull Ring transformat în bazin de înot.

În cea de-a doua parte a calificărilor, clasamentul celor mai buni timpi a fost identic. Sebastian Vettel de la Ferrari s-a calificat in extremis în Q3, în timp ce Leclerc a rămas în afara top 10.

Lewis Hamilton și-a adjudecat cel mai bun timp și în Q3 și va pleca astfel din pole. Mare iubitor de manevre extreme pe ploaie, Max Verstappen de la Red Bull este în prima linie lângă el. Carlos Sainz de la McLaren a reușit al treilea timp.

Calificările în cursa de Formula 1, a doua etapă a sezonului, la un pas de anulare

Ploaia torențială le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor, dar și piloților. În cazul în care calificările nu s-ar fi desfășurat în ziua programată, organizatorii ar fi recurs la o sesiune în ziua cursei. Dacă nici această variantă nu ar fi putut fi pusă în aplicare, grila de start ar fi arătat identic cu clasamentul din cea de-a doua sesiune a antrenamentelor de vineri.

Astfel, Max Verstappen de la Red Bull Racing ar fi plecat din pole position. I-ar fi ținut companie în prima linie Valtteri Bottas de la Mercedes-AMG Petronas. A doua linie ar fi fost formată din piloții Racing Point, Sergio Perez și Lance Stroll.

Unde poți vedea cursa de Formula 1 live steam online?

Cursa de Formula 1 va fi transmisă de DigiSport 1 și de Look Sport, duminică, de la ora 16:10. Fanii Marelui Circ pot urmări evenimentul și live stream online pe site-ul digisport.ro, dacă sunt abonați RCS-RDS, sau contra cost pe platforma Digi 4k.

Se dă startul în cursă și pe F1 TV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide