Ludovic Orban a văzut noua Dacia Duster de poliție și a condus un Sandero

Autor: ProMotor 29 mai 2020 Știri auto

Poliția Română va primi mașini noi. Este vorba despre mai multe unități Dacia Duster și Logan, inscripționate după modelul mașinilor de poliție din Germania. Premierul Ludovic Orban a fost printre primii care au văzut noua Dacia Duster de poliție.

GALERIE FOTO

Premierul Ludovic Orban a vizitat Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault. Acesta a testat mai multe modele în compania ministrului Economiei, Virgil Popescu, a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, și a ministrului de Interne, Marcel Vela.

Directorul general al Automobile Dacia, Cristophe Dridi, l-a învățat pe prim ministru o nouă formă de salut, acceptată în perioada pandemiei de coronavirus. (VEZI VIDEO).

Inaugurat în septembrie 2010, Centrul Tehnic de la Titu din județul Dâmbovița este al doilea centru de testare al companiei. În complexul care se întinde pe o suprafață de 350 de hectare, se regăsesc simulatoare, bancuri de probe și 32 de kilometri de piste. Acolo sunt testate toate mașinile Logan, Sandero și Duster, construite de Grupul Renault la nivel global.

Însoțiți de Cristophe Dridi, miniștrii au făcut și turul muzeului Dacia, acolo unde sunt expuse toate modelele construite până la această oră de producătorul român, inclusiv versiuni destinate exclusiv exportului.

Ludovic Orban a văzut și noua mașină care va intra în dotarea Poliției Române. Este vorba despre Dacia Duster cu un nou tip de inscripționare, care copiază modelul mașinilor de poliție din Germania. În flota poliției vor ajunge și mai multe unități Logan.

Orban a încălțat papuci și a purtat ochelari speciali pentru a vedea detaliile Duster-ului în studioul de realitate augmentată de la Titu. Premierul a condus un Sandero Stepway.

Ce mașină își cumpără Ludovic Orban?

Întâlnirea de la Titu a fost cea de-a doua pe care premierul a avut-o anul acesta cu oficialii de la Dacia. În urmă cu două săptămâni, Orban a vizitat uzina Dacia de la Mioveni, dar și centrul de producție Ford de la Craiova.

În urmă cu două săptămâni, Orban anunța că intenționează să achiziționeze o mașină construită în România. Premierul mărturisea că preferințele sale nu coincide cu cele ale familiei.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide