Mai multe mașini Dacia abia ieşite de pe poarta fabricii au fost distruse – FOTO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri auto

Un autocamion care transporta opt mașini Dacia a ajuns în șanț, în urma unui eveniment rutier produs în județul Olt.

Două vehicule au fost implicate în evenimentul rutier, ambele ajungând pe câmpul de la marginea părții carosabile.

În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion cu remorcă pentru transport autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, al doilea vehicul s-a răsturnat. Toate mașinile aflate în TIR-ul cu platformă auto au ajuns în câmp.

Mașinile trebuiau să ajungă în Muntenegru

Mașinile Dacia erau abia ieșite, în cursul dimineții de marți, 16 februarie 2021, de pe poarta fabricii din Mioveni. Aceste mașini trebuiau să ajungă în Muntenegru, însă au fost distruse în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN 64 – E 574, între localitățile Optași și Scornicești.

Șoferul autocamionului ar fi încercat să facă loc unui autoturism angajat în depășire, informează Adevărul.ro. Autocamionul a intrat în balans, răsturnându-se pe câmp. Autoturismele au suferit avarii serioase, însă evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omenești.

Intră în GALERIA FOTO

Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu câțiva ani

În 2017, o mașină de mare tonaj care transporta mașini Dacia Duster de la Pitești spre Germania s-a răsturnat în județul Hunedoara, iar autoturismele noi au ajuns pe câmp.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar cabina mașinii a ieșit de pe carosabil. Șoferul a fost amendat pentru neadaptarea vitezei la condițiile de mers.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.roComentarii
Inchide