Noul BMW Seria 6 Gran Turismo este aici – GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 27 mai 2020 MASINI NOI

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo este aici cu un look nou, o cabină reconfigurată și tehnoloii noi. Acesta vine pentru a a continua rețeta de succes a modelului anterior, comandat de 50.000 de clienți la nivel global.

GALERIE FOTO

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo propune o abordare nouă a designului dinamic specific modelului. A primit o grilă mai mare, flancată de faruri Adaptive LED cu tehnologie matrix mai înguste, oferite în echiparea standard. Se pot comanda opțional și farurile BMW Laserlight. Liniile clare și simple subliniază lățimea părții posterioare, acolo unde se regăsesc și noile evacuări trapezoidale.

Sunt disponibile în gamă culori exterioare noi, un pachet M Sport cu elemenete restilizate, inclusiv un difuzor de mari dimensiuni în spate. Frânele M Sport pot fi comandate cu etriere albastre sau roșii.

Modelul cu motorizările de top este echipat standard cu jante de 18 inci. Sunt disponibile contra cost și jante mai mari, de 19 și de 20 de inci.

Echiparea standard aduce la bord un instrumentar de bord digital și un ecran tactil Control Display de 12,3 inci. BMW Live Cockpit Professional este tot standard. Pe volanul îmbrăcat în piele, butoanele au o nouă dispunere, iar cele din consola centrală prezintă finisaj High-gloss Black. Clienții primesc standard scaunele îmbrăcate în piele Dakota și pot comanda opțional piele BMW Individual. Mașinile cu pachetul M Sport primesc și un interior Aluminium Rhombicle Smoke Grey.

Lumina ambientală dinamică, acoperiș panoramic și un sistem de climatizare pe patru zone completează lista de dotări opționale.

Gama de motorizare a noului BMW Seria 6 Gran Turismo

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo poate fi comandat cu unul dintre cele două motoare pe benzină sau cu una dintre cele trei unități diesel. Toate motoarele vin cu tehnologie micro-hibrid la 48 V și sunt cuplate la o transmisie automată Steptronic cu opt rapoarte.

Gama pe benzină include:

  • BMW 630i Gran Turismo cu motor de 2.0 litri, 258 de cai putere și cuplu de 400 m, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde și atinge o viteză de 250 km/h;
  • BMW 640i Gran Turismo (sau BMW 640i xDrive Gran Turismo) cu motorul de 3.0 litri, care dezvoltă 333 de cai putere și 450 Nm. Are nevoie de 5,5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 250 km/h.

Pentru cei care preferă un motor diesel, BMW a pregătit:

  • BMW 620d Gran Turismo cu motorul de 2.0 litri cu 190 de cai putere și 400 Nm, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde și o viteză maximă de 220 km/h;
  • BMW 630d Gran Turismo (sau BMW 630d xDrive Gran Turismo) cu propulsorul de 3.0 litri, 286 de cai putere și 650 Nm, care fac mașina să ajungă de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h;
  • BMW 640d xDrive Gran Turismo cu motorul de 3.0 litri, care dezvoltă 340 de cai putere și un cuplu de 700 Nm. Această versiune accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,3 secunde, iar viteza sa maximă este de 250 km/h.

Apar la bord și noi sisteme de asistență. Funcția de revenire pe bandă este integrată în Lane Departure Warning. Sistemul opțional de cruise control adaptiv include acum și controlul adaptiv al distanței.

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo este construit la uzina BMW de la Dingolfing, Germania. Modelul va ajunge pe piață în luna iulie a acestui an.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide