Mai mulți polițiști de la Furturi Auto din Capitală au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Mai mulți polițiști de la Furturi Auto din Capitală au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Coronavirusul afectează biroul de Furturi Auto din București. Nouă angajați de la Furturi Auto din Capitală au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, 11 angajați ai respectivei structuri au intrat în izolare. Birourile angajaților sunt dezinfectate.

Nouă polițiști de la biroul care cercetează furturile auto din Capitală s-au îmbolnăvit de COVID-19. Prin urmare, 11 angajaţi din cadrul aceleași structuri au intrat în izolare, informează Mediafax.ro.

11 poliţişti se află în izolare

„Vă informăm că 11 polițiști din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto se află în izolare, după ce nouă persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv”, au transmis reprezentanții Poliției.

Astfel, a fost efectuată o primă dezinfectare a spațiilor din clădirea în care își desfășoară activitatea serviciul, iar vineri, a fost efectuată o altă, au mai precizat autoritățile.

Aprilie 2020 – Unul din primele cazuri de polițiști infectați cu COVID-19 din România a fost înregistrat la Bacău

Un agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Bacău a fost confirmat pe 8 aprilie, cu virusul SARS COV 2. Agentul de poliție se afla în concediu medical din 1 aprilie și a fost testat pe 5 aprilie.

În luna martie polițistul a făcut parte din echipajele de poliție care au asigurat însoțirea convoaielor formate din cetățeni români care s-au întors din țările membre UE și care au fost carantinați. Polițistul cu COVID19 este internat la Infecțioase, iar starea sa de sănătate s-a ameliorat. Alți 5 polițiști au fost plasați în carantină, de conducerea IPJ Bacău.

Primul polițist mort COVID-19 din România

Duminică, 14 iunie, s-a înregistrat primul deces al unui polițist din cauza infecției cu noul coronavirus. Avea 49 de ani şi era şeful Postului de Poliţie Ipoteşti, din judeţul Olt. Iniţial, el a fost internat pe 28 mai la Spitalul Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal.

Săptămâna trecută el a fost transferat la Bucureşti după ce starea de sănătate s-a înrăutăţit, fiind transportat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase„Matei Balş” la Terapie Intensivă.

 Comentarii
Inchide