Mai mulți trecători ridică o mașină pentru a salva o femeie prinsă sub roți – VIDEO

Autor: ProMotor 28 ian. 2020 Știri auto

Mai mulți trecători au fost filmați în timp ce ridică o mașină pentru a salva o femeie prinsă sub roți. Imaginile dramatice au fost surprinse în New York, Lower East Side. Operațiunea, extrem de dramatică a fost urmărită pe rețelele de socializare de milioane de internauți.

Intră în Galeria FOTO

Într-un accident petrecut la intersecția străzilor Norfolk și Delancey din Manhattan, o femeie lovită de un SUV Mercedes-Benz a fost prinsă sub roțile mașinii. Din fericire pentru aceasta, mai mulți trecători s-au mobilizat exemplar și au reușit să ridice mașina, care cântărește peste două tone.

Tânăra a fost rănită la picioare, care au fost prinse sub mașină. Medicii au dat asigurări însă că aceasta se va recupera rapid, nefiind vorba de leziuni grave. Rezultatul este cu atât mai neașteptat cu cât comentatorii vorbesc despre faptul că victima a fost târâtă peste 50 de metri înainte ca mașina să se oprească.

„Iată ce se întâmplă când oamenii nu stau pe rețelele de socializare” – comentează un bărbat la clipul postat pe Twitter. „Un accident teribil, dar asta e America pe care o iubesc în care toți acești străini se grăbesc să ajute”, spune un altul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video / Twitter



Comentarii
Inchide