Manevra criminală pe care niciun șofer nu ar trebui să o facă vreodată. VIDEO

Autor: David Andrei 27 ian. 2021 Știri auto

Un șofer teribilist a făcut o manevră criminală pe un Drumul Național 1. Este manevra pe care niciun șofer nu trebuie să o facă niciodată. “Ce kamikaze!”, au reacționat cei care au văzut depășirea.

GALERIE FOTO

O cameră de bord a unui șofer care circula regulamentar a surprins momentul. Pe filmare se poate observa cum șoferul inconștient, aflat la volanul unui Mercedes-Benz, vine din spate, îl depășește și nu revine la loc pe sensul de mers. În schimb, acesta își continuă deplasarea pe contrasens, încercând să depășească un alt autoturism și un camion.

La un moment dat, acesta ignoră semnul de ocolire prin dreapta aflat în dreptul unor lucrări pe mijlocul șoselei, între cele două sensuri. Pentru a reuși să execute manevra de depășire, acesta își face loc prin stânga lucrărilor, pe contrasens. Este clar că șoferul conduce cu viteză, pentru că trece rapid de cei care circulă regulamentar, deși se află în localitate, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h.

Se poate observa cum, din sens opus, se apropie un vehicul care dă flash-uri, încercând să-i atragă atenția asupra pericolului. Șoferul de Mercedes revine, în ultimul moment, pe sensul său de mers, în fața camionului.

Manevră oribilă, într-o zonă în care au loc numeroase accidente

Incidentul a avut loc pe DN1 E60 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Păniceni. Este o zonă unde au loc numeroase accidente. Imaginile surprinse au făcut valuri în medicul online. Cei care au văzut imaginile îl numesc “kamikaze” și “sinucigaș iresponsabil, care poate ucide oameni nevinovați”.

Un tânăr povestește, pe grupul de Facebook Info Trafic Romania 24h, că șoferul care apare în filmare l-a depășit și pe el pe raza localității Căpușu Mare din județul Cluj. “A trecut razant pe lângă un participant la trafic pe contrasens. Imediat după, a efectuat manevra cu încă două autoturisme, obligându-i pe cei de pe sensul opus fie să frâneze, fie să tragă pe dreapta!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide