MAPS.ME, o alternativă perfectă la Google Maps. Hărți mai curate și navigare offline

Autor: Adrian Somai 24 apr. 2023 Știri auto

Google Maps este fără doar și poate prima opțiune la care se gândesc cei care sunt în căutarea unei aplicații de navigație. Marea majoritate a telefoanelor Android au această aplicație încă din fabrică, iar posesorii dispozitivelor Apple aleg în cea mai mare parte să o instaleze pentru a înlocui astfel aplicația nativă Apple Maps.

Cele mai populare alternative disponibile la această oră se rezumă adesea la o selecție de nume cunoscute de toată lumea, printre care Waze, Apple Maps, TomTom GO Navigation sau HERE. Totuși, toate aplicațiile menționate au un neajuns major care îi face pe cei mai mulți utilizatori să se întoarcă în cele din urmă tot la Google Maps. Specialiștii de la AutoEvolution au mai adus acum în discuție o nouă aplicație, care ar putea fi o soluție demnă de luat în seamă pentru mulți utilizatori.

Considerată adesea soluția perfectă pentru cei care călătoresc mult, datorită opțiunii de navigare offline, MAPS.ME se dovedește a fi o soluție de navigare eficientă pentru oricine altcineva. Totodată, este o platformă “all-in-one”, care ar putea înlocui cu succes Google Maps.

Navigația este mult mai ușoară pe MAPS.ME

Google Maps este în momentul de față o aplicație care pune accentul pe harta în sine, afișând o serie întreagă de informații care pentru un șofer nu sunt chiar atât de importante. În schimb, MAPS.ME este o aplicație mult mai curată, nu trebuie decât să configurezi navigația și să conduci. Și MAPS.ME oferă informații despre unele puncte de interes și afaceri locale, însă hărțile sunt în general mult mai curate și mai ușor de navigat.

În plus, așa cum spuneam și în rândurile anterioare, aplicația MAPS.ME se diferențiază de restul aplicațiilor de acest fel prin integrarea hărților offline. Descărcarea hărților și utilizarea lor fără o conexiune la internet este o chestiune care nu durează niciodată mai mult de câteva minute. Poți selecta hărti pentru fiecare țară, iar tot conținutul online devine disponibil chiar și atunci când nu mai ai o conexiune activă de internet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: AutoEvolution


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide