Marian Godină a surprins un bărbat în timp ce „captura” un Pokemon lângă maşina sa de serviciu

Autor: Mediafax 25 iul. 2016 Știri auto
Marian Godină a surprins un bărbat în timp ce „captura” un Pokemon lângă maşina sa de serviciu

Marian Godină, agent de poliţie din Braşov, povesteşte, într-o postare pe Facebook, cum a surprins un bărbat în timp ce prindea un pokemon lângă maşina de poliţie, informează Mediafax.

Marian Godină a postat vineri, pe contul său de socializare, un mesaj în care povesteşte cum l-a observat pe bărbat în timp ce îi fotografia maşina de serviciu, acesta răspunzându-i că „tocmai capturase un pokemon”.

„Ştiam că nu parcasem aiurea, iar când am văzut o persoană că fotografiază maşina de poliţie, mă întrebam de ce face asta. Omul mi-a răspuns, fără să îl întreb eu, că tocmai capturase un pokemon. L-am rugat să îmi arate şi mie cum stă treaba cu pokemonii ăştia şi mi-a arătat poza asta. Deci aşa arată un pokemon şi se pare că nci poliţia nu l-a putut ajuta să nu fie prins”, a scris Marian Godină.

Jocul Pokemon Go a cauzat o serie de probleme în întreaga lume de când a fost lansat.

Un tânăr de 18 ani a fost ucis în Guatemala, iar vărul său a fost rănit, după ce au fost prinşi în vecinătatea casei unui necunoscut, în timp ce încercau să captureze unul dintre personajele jocului Pokemon Go, informează Daily Mail.

Un şofer a fost amendat în West Midlands, Marea Britanie, pentru că se juca în timp ce conducea, doi jucători au fost împuşcaţi în Florida, după ce proprietarul unei locuinţe a crezut că sunt nişte hoţi. În Bosnia autorităţile avertizează populaţia să evite zonele unde s-ar mai afla mine rămase în urma războiului, iar în Indonezia poliţiştilor le-a fost interzis să joace Pokemon Go în timpul orelor de lucru, urmând ca decizia să fie extinsă asupra întregului cadru militar.

Reprezentanţii Poliţiei Române transmit că în ţara noastră nu au fost înregistrate până acum cazuri ca cele din străinătate.

“La noi încă nu este un fenomen, având în vedere şi faptul că jocul este abia la început în România. Încă nu am avut situaţii ca cele din străinătate. Poliţia Română le recomandă tuturor participanţilor la trafic, că sunt conducători auto sau pietoni, să respecte regulile de circulaţie. Este interzis folosirea telefonului mobil atunci când te afli la volan. În cazul pietonilor, aceştia trebuie să fie atenţi la modul în care circulă pe stradă, să traverseze doar prin locurile premise, să fie atenţie la culoarea semaforului, să nu se lase mânaţi de febra jocului. Sunt recomandările pe care le aplicăm, în general, şi în cazul celor care ascultă muzică la căşti”, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul şef Monica Dabija, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Pokemon GO este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descărcate aplicaţii din lume, cu milioane de instalări în mai puţin de o săptămână, potrivit Ziarului Financiar.

Aplicaţia aduce lumea jocului în lumea reală utilizând tehnologia numită realitate augmentată, scrie The Wall Street Journal. Jocul este asemănător unei căutări de comori. După ce utilizatorii descarcă aplicaţia, aceştia folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura monştrii virtuali care apar în locurile reale din împrejurimi.

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide