Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă pentru Mario Iorgulescu

Autor: ProMotor 06 apr. 2020 Știri auto

Lovitură de teatru în dosarul în care Parchetul a cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul șefului L.P.F. Gino Iorgulescu.

Avocatul Cristian Ene a contestat decizia inițială a Tribunalului București, hotărâre prin care Mario era ”arestat” în lipsă, și a reușit să obțină la Curtea de Apel București anularea mandatului.

În urmă cu o lună, mai exact pe 5 martie 2020, judecătorii de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a luat în considerare faptul că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Expertizele au arătat că Mario a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Apărătorul său, Cristian Ene, a contestat decizia de la fond și a reușit să îi convinga pe judecătorii de la Curtea de Apel că emiterea mandatului de arestare a fost ilegală, așa încât mandatul a fost anulat, iar solicitarea Parchetului va fi rejudecată la Tribunalul București.

Surse judiciare au mărturisit în exclusivitate pentru Gândul că motivul Curții de Apel a fost lipsa procedurii de citare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide