Maserati prezintă modelul unicat Grecale „Mission from Mars”

Autor: Mihai Morcovescu 16 apr. 2022 Știri auto

Producătorul italian de automobile Maserati a dat publicității fotografiile și informațiile referitoare la un model cu totul special. Acesta se numește „Mission from Mars” și este bazat pe recent lansatul SUV Grecale.

Acest Grecale unicat are ca temă de inspirație planeta Marte

Aproape de finalul lunii martie, Maserati a lansat noul SUV Grecale. Potrivit oficialilor companiei, mașina poate fi personalizată cu ajutorul programului de individualizare denumite „Fuoriserie”.

Pentru a demonstra multitudinea de posibilități de individualizare, italienii au realizat acest Grecale unicat, denumit „Mission from Mars”. Așa cum sugerează și numele său, tema este inspirată de planeta Marte.

Mașina este vopsită într-o nuanță specială denumită Galactic Orange. Aceasta are un strat de bază de culoarea metalului topit, care este acoperit cu un strat de vopsea mată roșu-portocaliu.

Modelul unicat vine cu jante exclusive Vortex. Acestea sunt „învelite” cu anvelope „fabricate dintr-un amestec special dedicat planetei Marte”, așa cum susțin oficialii Maserati. La exterior se mai disting logo-ul Trident de pe montanții posteriori și un mesaj special aplicat în partea inferioară a caroseriei.

La interior, sistemul de infotainment și instrumentarul de bord au primit un software special, cu animații inspirate din spațiu. De asemenea, pe plafonul panoramic din sticlă sunt „proiectate” diferite constelații, iar micul ceas digital din mijlocul planșei de bord are o grafică specială.

Scaunele au un design inedit, inspirat de costumele purtate de astronauți. Pe tetiere sunt embosate logo-urile Maserati de aceeași nuanță cu exteriorul.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide