Ce mașină conduce Cristian Tudor Popescu? Doar Dacia Logan era mai ieftină

Autor: ProMotor 13 iun. 2020 Știri auto

Cristian Tudor Popescu a fost surprins de fotografi parcând în fața casei sale din sectorul 1 al Capitalei. CTP conduce o Dacia Sandero, pe care a cumpărat-o nouă de la reprezentanță.

GALERIE FOTO

Cristian Tudor Popescu are o Dacia Sandero entry-level. Acest lucru poate fi ghicit datorită prezenței barelor față și spate din plastic de culoare neagr[. Versiunea Acces este singura echipată astfel. Începând cu cea de-a doua linie de echipare, Ambiance, barele sunt vopsite în culoarea caroseriei.

Dacia Sandero Acces are un preț de pornire de 7.870 de euro. Mașina este de culoare alba (Blanc Glacier), care, alături de Bleu Navy, este oferită în mod gratuit. Această versiune mai poate fi comandată cu vopseaua exterioară Bleu Iron, care costă 340 de euro.

Echiparea de bază include lumini de zi LED, ESP și roată de rezervă. Sandero Acces nu are aer condiționat și are geamuri care se deschid și se închid cu manetă. Într-un interviu pentru Cancan, Cristian Tudor Popescu explica faptul că nu suportă geamurile electrice: “Mă deranjează, mă stresează. Am pulsiuni de claustrofobie, care alternează cu unele de agorafobie, iar scripeții de la Dacia cu care dau geamul jos îmi dau o stare de liniște.”

Singurul motor disponibil cu această echipare este cel aspirat pe benzină, cu trei cilindri și 73 de cai putere.

În imagini, Cristian Tudor Popescu apare ajungând acasă cu mașina, oprind în fața casei, apoi căutând o poziție mai bună pentru a nu stânjeni traficul. Jurnalistul își ia cumpărăturile din portbagaj și intră în curte.

Cristian Tudor Popescu, fan Dacia

Analistul Cristian Tudor Popescu este fan Dacia. Pe noua sa mașină, Dacia Sandero, o alintă Săndica. Până de curând, CTP a avut o Dacia 1310, pe care o numea “Rechinul șoselelor”. Automobilul, luat prin relații tocmai de la fostul director general de la Dacia, Constantin Stroe, i-a fost însă, furat. Nici până acum nu a aflat de soarta mașinii.

Înaintea “Rechinului”, a condus tot un 1310, pe care îl numea “Blanșetă”. Acesta a ajuns la casat cu podeaua găurită.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide