Mașină de poliție lăsată pe câmp. Polițistul avea o întâlnire amoroasă

Autor: ProMotor 12 iun. 2020 Știri auto
Mașină de poliție lăsată pe câmp. Polițistul avea o întâlnire amoroasă

O mașină de poliție a fost observată pe câmp de mai mulți trecători. Aceștia au fost curioși să vadă despre ce este vorba. Au găsit un polițist dormind, în timp ce altul avea o întâlnire amoroasă. Cazul este anchetat acum de Inspectoratul de Poliție din Vaslui.

Mai mulți tineri care au trecut prin zonă au observat o mașină de poliție aflată pe câmp, în apropiere de Huși, județul Vaslui. Cei doi au constatat că unul dintre polițiști dormea pe bancheta din spate a autosepcialei. Aceștia l-ar fi observat, cu puțin timp înainte, pe colegul său coborând din mașina de poliție, o Dacia Logan MCV, pentru a urca într-un alt autoturism, în care era așteptat de o femeie.

Imaginile au fost surprinse într-una dintre nopțile trecute, pe câmpul aflat între localitățile Huși și Duda Epureni, scrie site-ul stiriest.ro.

Polițistul care rămăsese în autospeciala de poliție pentru a-și aștepta colegul a fost trezit din somn de trecători. Omul legii întrerupt din întâlnirea amoroasă a fugit cu mașina în care se afla și femeia pentru a nu fi filmat. Martorii susțin că acesta ar fi întreținut relații sexuale. În noaptea în care au avut loc evenimentele, ambii polițiști se aflau în timpul serviciului.

Ce se va întâmpla cu polițistul care dormea în mașina de poliție și cu cel care își dăduse întâlnire cu o femeie?

Oamenii legii vor fi anchetați vor face subiectul unei anchete demarate de Inspectoratul de Poliție din Vaslui, care s-a autosesizat după ce imaginile au apărut în spațiul online.

„Având în vedere materialele video apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsuri legale”, a  anunțat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene.

Cazul a fost prezentat astăzi în cadrul emisiunii Gândul LIVE:

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide