Mașină de poliție, filmată în timp ce circula pe contrasens. Ce sancțiune a primit șoferul? VIDEO

Autor: ProMotor 11 mart. 2021 Știri auto

O mașină de poliție a fost filmată în timp ce circula pe contrasens, la intrarea în orașul Tecuci, județul Galați. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite.

Imaginile cu mașina de poliție care circulă pe contrasens au fost postate pe Facebook de un alt șofer aflat în trafic, care a surprins momentul.

„Autospecială de poliție surprinsă în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci. Autoturismul nu avea semnalele acustice sau luminoase în funcțiune, în imagini observându-se semnalizarea intenției de a vira la stânga”, este mesajul postat de cel care a filmat această situație din trafic.

Reprezentanții Poliției Galați au vizionat imaginile

Polițistul aflat la volanul autospecialei MAI, aflată în dotarea Secției Rurale Tecuci (Post Poliție Brăhășești) va rămâne fără permisul de conducere pentru 60 zile și va fi sancționat cu 6 puncte de amendă (870 lei), conform Codului Rutier (OUG 195/2002 R) pentru „circulație pe sens opus”. În plus, va fi cercetat disciplinar și riscă o sancțiune în conformitate cu Statutul Polițistului.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, informează IPJ Galați.

Autospecială de poliție surprinsă în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci. Autoturismul nu avea semnalele acustice sau luminoase în funcțiune, în imagini observându-se semnalizarea intenției de a vira la stânga.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tecuceni / Facebook



Comentarii
Inchide