Mașină de poliție, aflată în misiune, lovită de un autobuz STB

Autor: David Andrei 08 feb. 2021 Știri auto

O mașină de poliție a fost lovită de un autobuz STB. Autospeciala se afla în misiune și se deplasa cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe strada Fizicienilor din sectorul 3 al Capitalei, duminică, în jurul orei 20:20. Un apel la 112 a raportat producerea accidentului. Un autobuz al Societății de Transport București (STB), condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, a lovit mașina de poliție. La volanul acesteia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani. Autospeciala se afla în misiune și rula cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune.

Șoferul mașinii de poliție și pasagerul său în vârstă de 21 de ani, ambii polițiști, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Cei doi nu au necesitat transportul la spital. Traficul a fost restricționat pe strada Fizicienilor pe ambele sensuri de circulație.

S-a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări, șoferul STB este vinovat pentru neacordarea de prioritate autospecialei aflate în misiune.

Mașină de poliție lovită. Nu e nici pe departe prima

Mașina de poliție lovită aseară în București nu este prima implicată într-un accident în ultima perioadă. Un Volkswagen Polo cu însemnele Poliției a lovit din spate o Dacia Logan în piața Charles de Gaulle din sectorul 1.

În iulie 2020, doi polițiști au murit după ce autospeciala lor s-a răsturnat și a luat foc pe un drum județean din județul Brăila. Se aflau la bord un polițist în vârstă de 45 de ani și colega sa, în vârstă de 21 de ani.

Tot în luna iulie, dar de această dată, în București, un BMW și o mașină de poliție s-au ciocnit la urcarea pe Podul Băneasa din Sectorul 1.

În aceeași zonă, dar în noiembrie, o autospecială de pompieri a lovit un stâlp de pe marginea carosabilului. Deși etilotestul arătase că șoferul consumase alcool înainte de a urca la volan, informația s-a dovedit a fi falsă. Echipajul de pompieri fusese supus unei proceduri de dezinfectare după ce fusese la un caz Covid.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide