Mașină de poliție răsturnată în Capitală. Transporta doi bărbați încătușați

Autor: Elena Luchian 23 iul. 2021 Știri auto

O mașină de poliție a fost răsturnată în Capitală. Autospeciala era în misiune în momentul impactului. Pe bancheta din spate se aflau doi bărbați încătușați.

GALERIE FOTO

O mașină de poliție a fost răsturnată astăzi, în Capitală, în jurul orei 15:00. Incidentul a avut loc pe Bulevardul George Coșbuc din sectorul 4. La volanul autospecialei Dacia Logan se afla un bărbat în vârstă de 30 de ani. Acesta se deplasa pe Bulevardul George Coșbuc dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu în direcția Piața Unirii. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, se arată într-un comunicat emis de Brigada Rutieră a Capitalei.

În zona Rond Coșbuc, o șoferiță în vârstă de 44 de ani nu i-a acordat prioritate. Aceasta a lovit în plin autospeciala și a răsturnat-o. Pe numele ei s-a deschis un dosar penal.

Mașina de poliție transporta doi bărbați încătușați. Aceștia au fost evaluați din punct de vedere medical la fața locului și nu au avut nevoie de transport la spital. Nicio persoană nu a fost rănită. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu precizie a cauzelor care au dus la producerea accidentului. Mașina de poliție a fost repusă pe roți. Aceasta a fost serios avariată și va fi transportată, cu ajutorul unei platforme, la secția de poliție de care aparține.

O altă mașină de politie răsturnată în Capitală în urmă cu doi ani

Nu este primul accident în urma căruia o mașină de poliție a fost răsturnată în Capitală. În urmă cu doi ani, un incident similar a avut loc în Sectorul 2, la intersecția Șoseaua Berceni – Turnu Măgurele.

Un șofer aflat la volanul unei Skoda Fabia nu i-a acordat prioritate autospecialei care se deplasa cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune. În urma impactului, autospeciala a ajuns pe plafon. Girofarul a continuat să funcționeze minute bune după impact.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide