Mașină de poliție răsturnată în Capitală

Autor: ProMotor 02 dec. 2019 Știri auto

O mașină de poliție s-a răsturnat în Capitală. Cei trei ofițeri aflați la bord au fost preluați de salvare și transportați la spital. Accidentul a avut loc în Sectorul 2. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de accident.

Mașina de poliție avea sistemele de avertizare acustică și vizuală pornite când a pătruns în intersecție, susțin martorii. Tot aceștia povestesc că un șofer nu i-a acordat prioritate și a intrat în plin în Dacia Poliției. Logan-ul s-a răsturnat în urma impactului violent, iar girofarul său a continuat să funcționeze minute bune după impact.

Șoferul mașinii de poliție și alți doi ofițeri, care se aflau pe bancheta din spate, au fost răniți ușor și au fost transportați la spital. Circulația a fost oprită câteva ore, pentru ca poliția să poată efectua cercetări la fața locului, pentru a putea stabili cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul. Traficul a fost serios afectat în zonă, pe sensul de mers către Piața Sudului.

Accidentul a avut loc duminică seara, la intersecția Șoseaua Berceni – strada Turnu Măgurele. Mașina de Poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, se deplasa pe șoseaua Berceni, când, la intersecția cu Turnu Măgurele, a fost lovită în plin de o Skoda Fabia, care se deplasa pe strada Ion Iriceanu dinspre șoseaua Olteniței către Bulevardul Alexandru Obregia, se arată în comunicatul emis de Poliție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Valentin Ivan



Comentarii
Inchide