Mircea Bravo a anunțat că își vinde mașina dar în timp ce o prezenta s-a răzgândit – VIDEO

Autor: ProMotor 25 mai 2020 Știri auto

Cunoscutul vlogger Mircea Bravo a anunțat canalul său de YouTube că își vinde mașina, un Audi A5 (Audița). El povestește că aceasta a fost a doua lui mașină, iar înainte de a o cumpără a mai deținut tot o mașină nemțească, un Volkswagen Golf.

Într-un clip de aproape 14 minute Mircea Bravo povestește întâmplările prin care a trecut cu mașina, cum a cumpărat-o, cum a negociat prețul, ce defecte avea și îi face o descrie amănunțită pentru ca viitorul proprietar să aibă cât mai multe informații despre ea. Face chiar și un test drive cu ea.

Vloggerul îi face o descriere atât de completă încât ajunge să povestească despre obiectele pe care le depozitează în portbagaj și torpedo.

Spre finalul clipului își dă seama că este prea atașat de mașină așa că nu o mai vine. Totuși, cei care sunt dispuși să îi cumpere mașina pot să îi facă o ofertă.

Mircea Bravo s-ar putea să își vândă mașina cu … „mulți, mulți bani”

„Deci, voi dacă chiar vreți să-mi dați mulți, mulți bani, o dau. Puii mei, a apărut în clipuri la Mircea Bravo, în vreo 10 clipuri pe puțin. Mașina e cunoscută la nivel național. Ceea ce mă și enervează un pic, că mă vede lumea în trafic… Dar, în principiu, mașina nu prea mai vreau să o dau”, spune tânărul spre final.

Cu această ocazie vloggerul mai spune și ce mașină îi place. Este vorba de Mercedes-AMG GT, mașină pentru care Mircea Bravo spune, în glumă, că și-ar vinde plămânii.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / MIRCEA BRAVO



Comentarii
Inchide