Mașină SH de la primul proprietar. Cât costă cel mai ieftin Volvo XC90 cu 7 locuri pe mobile.de

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2021 Știri auto

Majoritatea românilor care caută o mașină SH ar vrea ca aceasta să fie cumpărată de la primul proprietar.

Un românii preferă să cumpere mașini second hand în detrimentul celor noi. Asta fie pentru că este vorba despre un buget mai mic, fie deoarece o mașină nouă își va pierde foarte mult și foarte repede din valoare. În funcție de banii pe care îi aveți la dispoziție o să vă îndreptați atenția către un anumit tip de mașină.

Un SUV cu șapte locuri este o alegere destul de potrivită pentru familiști. Asta pentru că va fi folosit de toată familia atât în oraș, cât şi în drumurile lungi până la țară și înapoi. De aceea trebuie să fiți sigur că mașina se mulează pe necesitățile dumneavoastră. Nu are rost să visați la mașini sport când de fapt trebuie să vă duceți familia la țară sau să mergeți singur la serviciu.

Mașină SH de la primul proprietar – Volvo XC90 costă 3,300 de euro

Cei care vor să cumpere un SUV cu 7 locuri, rulat, au la dispoziție site-ul mobil.de. Acolo am găsit un Volvo XC90. Vândut de primul proprietar cu doar 3,300 de euro, acest Volvo XC90 dispune de un motor diesel de 2,4 litri cu 163 de CP și un rulaj de 419,947 km. Mașina a fost fabricată în anul 2004.

Intră în GALERIA FOTO

Cât costă cel mai ieftin Volvo XC90 cu 7 locuri care a avut un sigur proprietar

Despre modelul Volvo XC90

A fost supranumită „cea mai sigură mașină din lume”, iar datele statistice confirmă această performanță. Modelul Volvo XC90 este singurul din lume în care nu au fost înregistrate decese în caz de accident.

Primul model Volvo XC90 a fost lansat în 2002, iar datele statistice sunt colectate între anii 2004 și 2017. Cu toate acestea, cifrele arată că nicio persoană, pasager sau șofer, nu a decedat în urma unui accident în care să fi fost implicată mașina.

Prima generație Volvo XC90 a primit peste 100 de premii și distincții internaționale, inclusiv titlul de SUV-ul Anului în Suedia. Modelul XC90 a fost declarat drept cel mai valoros produs suedez de export.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide