Un Audi s-a rupt în două după ce a lovit un copac la 130 km/h

Autor: David Andrei 26 apr. 2021 Știri auto

Un Audi A6 s-a rupt în două după ce a lovit un copac la o viteză de 130 km/h. Un tânăr aflat la volan a murit pe loc.

GALERIE FOTO

Un autoturism marca Audi s-a făcut zob în urma unui impact la o viteză de aproximativ 130 km/h. incidentul a avut loc pe DN 38, în zona localității Comana din județul Constanța, în jurul orei 03:10, în noaptea de 25 spre 26 aprilie.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, ar fi pierdut controlul direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina sa s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului și s-a rupt în două.

Impactul a fost atât de puternic încât mai multe bucăți din mașină au ajuns în copacii din apropiere. Roțile au fost găsite la câteva zeci de metri de locul unde a avut loc accidentul.

Au ajuns la fața locului un echipaj SMURD B și un echipaj SAJ C2. Medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul care suferise răni incompatibile cu viața. Acesta se afla singur în mașină.

Poliția va efectua cercetări pentru a stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

Un alt Audi rupt în două, caz șocant, în urmă cu doi ani

Un caz șocant a devenit viral în urmă cu doi ani. Imaginile cu un Audi Q7 rupt în două au făcut înconjurul lumii. Accidentul uluitor a avut loc în Rusia.

În ciuda faptului că a fost vorba de un accident grav, șoferul a supraviețuit și a suferit răni minore. Mai mult, bărbatul ar fi părăsit locul accidentului înainte de sosirea poliției.

Șoferul pierduse controlul volanului. Mașina sa s-a izbit de un stâlp și s-a rupt în două. Fractura a avu loc chiar în zona montanților centrali, în spatele scaunelor din față.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide