Ce mașini conduc „extratereștrii” de la Barcelona, deși primesc gratuit câte un model de la sponsorul Cupra?

Autor: Elena Luchian 24 mai 2020 Știri auto

Cupra este sponsorul Barcelonei, după divorțul echipei de Audi, iar jucătorii au primit câte o mașină la alegere. Dar preferă să meargă la antrenament cu mașini personale.

GALERIE FOTO

Jucătorii Barcelonei sunt obligați să folosească mașinile sponsorului atunci când participă la evenimente oficiale. Dar în rest, parcarea bazei de antrenament arată ca un salon auto. Imaginile surprinse la reluarea antrenamentelor după două luni de pauză forțată provocată de pandemia de coronavirus, arată parada super automobilelor.

Barcelona s-a despărțit de Audi, după o colaborare care s-a întins pe durata a 13 ani.

Cu ce mașini vin „extratereștrii” de la Barcelona la antrenament?

Puțini sunt cei care fac drumul de acasă la baza de antrenament Joan Gamper, aflată lângă Barcelona, cu mașina primită de la sponsorul Cupra. Cei mai mulți folosesc mașinile personale.

Antoine Griezmann este cel mai tare din parcare. Fan Rolls-Royce și cu mai multe modele ale producătorului britanic în garaj, internaționalul francez vine la antrenament cu un Cullinan de culoare albă.

Gerard Pique este însoțit de o coloană sonoră inconfundabilă: are un Aston Martin DB9 cu motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 517 cai putere și 620 Nm. Fundașul spaniol a achiziționat în urmă cu doi ani pentru 158.000 de euro.

Starul Messi conduce un Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupe, o mașină care poate să pară modestă în comparație cu cele ale colegilor. Dar are acasă mai multe modele spectaculoase, printre care și un SLS AMG cu portiere tip “fluture” sau un Ferrari F430 Spider.

Portarul Marc-Andre ter Stegen este ambasador al brand-ului Cupra. Astfel se explică alegerea sa: un Cupra Ateca, pus în mișcare de un motor de 2.0 litri pe benzină cu 300 de cai putere, cuplat la o transmisie automată DSG cu 7 trepte și dublu ambreiaj.

Frenkie de Jong și Samuel Umtiti sunt fani Porsche, iar Arthur Melo și Luis Suarez au ales câte un Range Rover.

Spaniolii tocmai au primit o veste pună. La Liga se poate relua începând cu 8 iunie.

Mașina preferată la FC Barcelona

Nu mai puțin de trei fotbaliști de la Barcelona conduc un Mercedes-AMG G63. Nelson Semedo, Arturo Vidal și Sergi Roberto sunt aceștia. Cea mai impresionantă versiune este cea condusă de Arturo Vidal. Este vorba despre un G 63 tunat de Brabus.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: RUPTLY



Comentarii
Inchide