Cum iau naștere mașinile Brabus? Documentar dedicat iubitorilor Mercedes care nu se mulțumesc cu puțin – VIDEO

Autor: ProMotor 20 apr. 2020 Tuning auto

Canalul de YouTube WELT Documentary a publicat un material despre tunerul german Brabus.

Documentarul despre Brabus descrie procesul complex de reglaj pentru mașinile Mercedes în fabrica principală Brabus din Bottrop Germania. Compania oferă proiecte personalizabile de tuning, bazate practic pe orice Mercedes modern, de la SUV-uri G-Class până la limuzine S-Class.

Vehiculele Daimler sunt presonalizate în conformitate cu cerințele clienților de mai bine de 50 de ani. Aproximativ 450 de angajați ajustează atât modelele Mercedes actuale, dar și oferă o nouă personalitate unor mașini clasice iconice din anii ’60 -’70.

Afacerea Brabus este internațională – aproximativ 90% din vehiculele produse aici sunt exportate. Mai multe informații puteți afla din materialul video de mai jos.

VIDEO

Despre compania Brabus tuning

Brabus, fondată în 1977 în Bottrop (Regiunea Ruhr), Germania, este o companie de tuning de înaltă performanță specializată pe vehiculele Mercedes-Benz, Smart și Maybach.

Franciza a fost deținută de baronul Martin Stillman von Brabus. Acum deținut de Bodo Buschmann, Brabus a devenit cel mai mare tuner Mercedes. Concureții ei sunt: Lorinser, Carlsson, Kleemann și Renntech.

Principalul obiectiv al Brabus este de a obține performanță maximă a motorului prin creșterea cailor putere și a cuplului. Clienții pot cumpăra fie autovehicule direct de la Brabus sau pot trimite Mercedesul lor pentru a fi personalizat și/sau reparat. Dacă un client comandă o mașină de la Brabus, Brabus cumpără mașina special de la Mercedes și apoi o modifică la nivel intern în funcție de solicitările clientului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide