Cum arată o parcare plină cu mașini Tesla în timp ce primesc un update – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 feb. 2021 Știri auto

Sute de mașini Tesla au fost filmate în timp ce primeau un update de sistem, simultan, într-o parcare. Cel mai probabil, vehiculele au primit actualizare printr-o conexiune celulară sau conexiune wifi care acoperă parcarea.

Cele mai multe mașini moderne își pot actualiza o varietate de setări prin update de software de la distanță. Dacă există un producător de automobile care stăpânește acest lucru, clar se numește Tesla. Mașinile pot fi actualizate prin update de la distanță, wireless.

Recent, au fost surprinse imagini cu o parcare unde există sute de mașini Tesla

Imaginile arătă o întreagă flotă de vehicule Tesla, dintre care majoritatea par a fi Model 3, în timp ce primesc actualizări de software și își aprind luminile în semn de confirmare.

Partea impresionantă este că nici un cablu nu este atașat la vreuna din mașini. Compania Tesla folosește Wi-Fi sau rețelele de telefonie mobilă. Mașinile Tesla sunt actualizate la fel ca smartphone-urile. Asta îl diferențiază pe constructorul american de alți producători auto

Software-ul este domeniul în care compania condusă de Elon Musk are cel mai mare avantaj. Dar și competitorii vin cu vești bune. Spre exemplu, Ford și Volkswagen a anunțat că vor face actualizări over-the-air (OTA) la noile modele.

Unii utilizatori ai rețelei de socializare Reddit și-au exprimat scepticismul față de faptul că mașinile erau de fapt în curs de actualizare. Există persoane care cred că mașinile electrice au pornit sistemul de iluminare din alte motive legate de logistică.

Ne-ar plăcea să aflăm adevărul direct de la compania Tesla, dar producătorul auto și-a desființat anul trecut departamentul de PR. Acestea fiind spuse, povestea actualizării software-ului are, de fapt, cel mai mult sens. Producătorul auto oferă un update înainte de a expedia vehiculele către destinațiile lor finale.

VIDEO

Surse: thedrive.com, mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide