Mașinile patriarhului. Limuzine și SUV-uri de lux în flota preafericitului

Autor: Promotor 25 iul. 2020 Știri auto

Patriarhul Chiril I al Moscovei are o slăbiciune pentru mașini de lux. Figură controversată în Rusia, șeful bisericii ortodoxe de acolo are un garaj impresionant.

GALERIE FOTO

Patriarhul Chiril I, în vârstă de 73 de ani, călătorește la bordul unor automobile impresionante. Un Mercedes-Maybach Pullman, un Cadillac Escalade și o limuzină Aurus Senat ca a lui Vladimir Putin se află în flota sa, scrie piataauto.md.

Mercedes-Benz S 600 Pullman

Patriarhul Chiril a călătorit, o perioadă bună de timp, la bordul unui Mercedes-Benz S 600 Pullman. Există informații, neconfirmate însă de reprezentanții Bisericii Ortodoxe de la Moscova, conform cărora limuzina cu ampatament extins ar fi fost în versiune Guard, adică blindată.

Mercedes-Maybach S 650 Pullman

Se pare că are nevoie de spațiu preafericitul Chiril I al Moscovei. Limuzina S 600 Pullman a fost înlocuit cu un Mercedes-Maybach S 650 de nouă generație, tot în versiune Pullman.

Cadillac Escalade

De ce ar avea nevoie o față bisericească de un Cadillac Escalade cu motor V8 de 6.2 litri cu 420 de cai putere și blindat? Nici noi nu am găsit răspunsul, dar SUV-ul de proporții colosale și-a găsit locul în garajul patriarhului.

Aurus Senat L700

Chiril I are și un model produs local. Dar nu orice model, ci tocmai acela pe care îl folosește și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, Aurus Senat L700. În Rusia, o astfel de limuzină este mai scumpă cu 3 milioane de ruble decât un Mercedes-Maybach S 650.

GAZ-13 Chaika

Nostalgic din fire, Chiril I, cel care și-a avertizat enoriașii că smartphone-urile vor aduce Antichristul pe pământ, nu putea să rateze șansa de a avea și un model clasic în flota sa. Este vorba despre GAZ-13 Chaika de primă generație. Doar 3.179 de astfel de automobile au fost construite. (vezi GALERIA FOTO)

Patriarhul, un exemplu pentru fețele bisericești din Rusia

Recent o călugăriță din Moscova a achiziționat un Mercedes-Benz Clasa S. Maica Feofania conduce o limuzină a constructorului german premium, în versiune S 500 4MATIC, cu motor V8 de 455 de cai putere și 700 Nm.

Pe numele său real Olga Miskina, călugărița are la activ și o serie de amenzi de circulație pentru încălcarea limitei de viteză.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide