Mazda dezvăluie un teaser video cu interiorul viitorului SUV CX-60

Autor: Mihai Morcovescu 23 feb. 2022 Știri auto

Producătorul japonez de automobile Mazda a dat publicității un nou teaser de promovare a viitorului model de serie CX-60. De data aceasta, niponii au dezvăluit câteva detalii din interiorul noului SUV, care își va face debutul european în ziua de 8 martie.

De asemenea, au fost dezvăluite și câteva informații tehnice. Astfel, noul SUV de dimensiuni mari va primi un sistem de propulsie plug-in hybrid și va avea tracțiune pe puntea posterioară.

Noul Mazda CX-60 va avea sistem plug-in hybrid și roți motrice spate

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

După ce în urmă cu două săptămâni ne-a oferit o imagine cu partea frontală, Mazda ne dezvăluie acum un teaser cu interiorul lui CX-60. În imagini se pot observa panoul unei uși și planșa de bord. Aceasta din urmă prezintă un design minimalist.

Oficialii Mazda spun că habitaclului lui CX-60 va introduce noul limbaj de design Kaicho. Acesta reprezintă un amestec de diferite materiale textile japoneze, piele Nappa, lemn de arțar și detalii cromate.

De asemenea, noul SUV va beneficia de modul unic japonez de îmbinare a materialelor textile, denumit Musubu. De altfel, cusătura în zig-zag de pe bord a fost realizată folosindu-se această tehnică.

În teaserul video se mai poate distinge o porțiune din display-ul central, care va fi de dimensiuni mari și, evident, tactil. Totodată, se observă o gură de ventilație îngustă pe planşa de bord și una verticală la extrema bordului. Aceasta se poate observa că va fi conectată vizual cu panoul portierei.

Viitorul Mazda CX-60 este primul dintre cele două noi SUV-uri pe care japonezii le vor lansa în Europa în următorii doi ani. Mașina va primi un sistem hibrid cu încărcare la priză, care va avea la bază un motor care va genera o putere maximă de 300 CP. Acesta va fi amplasat frontal.

Noul Mazda CX-60 va avea premiera mondială în ziua de 8 martie.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mazda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide