Un mecanic a primit de la Moș Crăciun mașina la care visa după ce a lui a fost daună totală

Autor: David Andrei 25 dec. 2020 Știri auto

Un mecanic a primit de la Moș Crăciun mașina la care visa după ce a lui a fost declarată daună totală. Tânărul se răsturnase cu mașina proprie.

GALERIE FOTO

Migu’ este ucenic al unui service din Capitală. Vine din Focșani și stă cu chirie în București. Ca să poată ajunge acasă, avea neapărat nevoie de o mașină. Așa că a primit-o pe cea cu care angajații service-ului făceau deplasările în București și în țară. Dar și cu aceasta a fost implicat într-un accident. De această dată însă, nu a fost vina lui.

Ca să-l ajute, colegii au pus la cale un plan fantastic. Migu’ va primi o mașină de Crăciun. Echipa de la service îi vor da cheia în cadrul evenimentului Secret Santa, care va avea loc în service, puțin înainte de Crăciun.

Doi dintre colegii lui s-au dus tocmai la Făgăraș și au venit înapoi în București cu un Ford Focus ST cu 173 de cai putere. L-au dus la vopsitorie, au recondiționat jantele. Ca să nu dea de bănuit, au inventat un client fals, care să aducă mașina la service pentru a remedia problemele de ordin mecanic. Ca și cum ar fi o pură întâmplare, tocmai viitorul posesor al mașinii a lucrat la ea. “Fă-o ca și cum ar fi mașina ta!”, i s-a spus. Zis și făcut.

Nu i-a venit să creadă când a primit cheia de la mașina la care visa

Lui Migu’ nu i-a venit să creadă când a desfăcut cutia în care se regăsea cheia de la Focus ST. A crezut că se țin de glume colegii lui.

După un an, Ford-ul va deveni mașina lui cu o singură condiție: zero incidente timp de 365 de zile. În acest an, va fi nevoit și să poarte semnele de începător. La prima zgârietură, mașina îi va fi luată.

A venit la momentul potrivit cadoul. Ucenicul Migu’ plănuia să facă un credit ca să-și ia mașină în ianuarie.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide