Obiecte bizare găsite de mecanici în mașinile lăsate la reparat

Autor: ProMotor 16 dec. 2020 Știri auto
Obiecte bizare găsite de mecanici în mașinile lăsate la reparat

Publicația britanică thesun.co.uk a publicat rezultatele unui chestionar efectuat de firma de reparații auto BookMyGarage. În urma răspunsurilor primite de la mecanicii care preiau mașinile de la clienți s-a făcut un top al obiectelor neobișnuite care au fost găsite în interior.

Astfel, animalele de companie par să fie pe primul loc. Angajații din ateliere au găsit în mașini iepuri, câini, pisici și chiar o capră.

Un alt angajat a descoperit un bebeluș care dormea ​​într-un vehicul, asta deoarece clientul nu dorea să-l trezească.

Câinele a mâncat centura de siguranță!?

Alte obiecte neașteptate au inclus dinții falși, un manechin de plastic, un dispozitiv de urinare pentru femeie, lenjerie intimă comestibilă. A fost găsit chiar și un costum de baie „mankini” în stil Borat.

De cele mai mult ori clienții au dat vina fie pe soț / soție, prieten / prietenă,  fie pe animalele de companie pentru anumite defecțiuni apărute la mașină. De exemplu, un șofer a dat vina pe câine care ar fi mâncat centura de siguranță.

Jessica Potts, de la BookMyGarage, a declarat: „Mașinile personale sunt folosite pentru a transporta o gamă largă de articole. Așadar, nu este o surpriză faptul că angajații din garaje descoperă lucruri neașteptate în mașinile clienților. Am vrut să ne amuzăm puțin cu acest sondaj.”

Sondajul a fost efectuat de site-ul BookMyGarage pe un număr de 9.000 de garaje.

Citește și Obiectul pe care îl găsești în toate mașinile din Olanda

Citește și Ce păţeşti dacă pui brăduţi parfumaţi la oglinda retrovizoare a maşinii?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: thesun.co.uk



Comentarii
Inchide