Mercedes-AMG A 35 și CLA 35 primesc o ediție specială denumită „Edition 55”

Autor: Mihai Morcovescu 21 apr. 2022 Știri auto

Divizia de performanță AMG a producătorului german de automobile Mercedes-Benz sărbătorește în acest an 55 de ani de existență. Cu acest prilej nemții introduc o ediție aniversară denumită „Edition 55” pentru modelele compacte A 35 și CLA 35. Ambele mașini sunt disponibile exclusiv în Europa.

Mercedes-Benz A 35 și CLA 35 „Edition 55” adaugă 12.600 de euro la preț

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

După modelul aniversar AMG G63 „Edition 55”, bazat pe G-Class, acum a venit rândul compactelor A 35 și CLA 35 să primească ediția specială. Noile versiuni ale celor două modele sunt disponibile în două nuanțe pentru caroserie: Cosmos Black Metallic și Digital White Metallic. În partea inferioară a caroseriei găsim un desen care redă o porțiune din sigla AMG.

Mașinile vin cu jante din aliaj de 19 inch cu 14 spițe finisate în nuanța Titanium Grey mat. Totodată, ele sunt disponibile standard cu pachetul AMG Aerodynamics. Acesta include elemente aerodinamice vopsite în negru lucios: splitter frontal, eleron spate, difuzor și prize de aer.

De asemenea, clienții vor putea comanda unul dintre pachetele AMG Night Package și AMG Night Package II. Pachetul exterior este completat de terminațiile cromate finisate în negru lucios ale sistemului de evacuare și de geamurile fumurii. Bușonul rezervorului prezintă inscripția AMG.

La interior, specialiștii de la AMG au pregătit o tapițerie din piele bicoloră negru/roșu cu cusături contrastante. Volanul „AMG Performance” este acoperit cu un material din microfibră și are sigla „55 AMG” în partea de jos.

În plus, regăsim embleme „Edition 55” la nivelul pragurilor iluminate și lumini ambientale roșii. Modelele speciale A 35 și CLA 35 vin și cu o prelată neagră din țesătură de fibră sintetică, rezistentă la rupere. Aceasta este personalizată cu o siglă AMG argintie, care se află la înălțimea marginii superioare a parbrizului.

Pe piața din Germania, pachetul aniversar „Edition 55” adaugă 12.614 euro la prețurile de catalog ale modelelor Mercedes-AMG A 35 și CLA 35. Mașinile pot fi comandate în perioada aprilie-noiembrie 2022.

Sursa: Mercedes-Benz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide